Separator de condens centrifugal tip EK3900

SKU: 1127210288
Compară

813,29 lei

Compară

Descriere

Condensul rezultat in urma ciclurilor repetate de comprimare-destindere a aerului, condens datorat umiditatii naturale a aerului, trebuie indepartat pentru a preveni oxidarea si aparitia ruginii ce pot duce la deteriorarea echipamentelor care folosesc aerul comprimat.

Separatorul centrifugal retine o cantitate importanta de condens din aerul comprimat. Constructia optimizata imbunatateste efectul centrifugal si asigura un grad relativ constant de separare a condensului pe o gama larga de debite.

Sparatorul centrifugal este recomandat pentru sistemele in care uscatorul cu refrigerare este instalat imediat dupa compresorul de aer (fara un rezervor de aer interpus).
Separatorul centrifugal montat intre compresor si uscatorul cu refrigerare retine “condensul lichid” din aerul comprimat. Aceasta permite functionarea uscatorului cu refrigerare cu o rezerva marita a capacitatii de uscare. Aceasta este important in mod deosebit in cazul temperaturilor ambiante ridicate in scopul asigurarii mentinerii constante a punctului de roua sub presiune.

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Separator de condens centrifugal tip EK3900”

There are no reviews yet.

Deschide conversatie
Buna ziua! Va putem ajuta?
Buna ziua! Va putem ajuta?