Aparat de spalat cu presiune si incalzire KARCHER HDS 9/18-4M

Compară

21.249,94 lei

Compară

Descriere

Aparat de curatat cu presiune cu apa calda (cu incalzire) din clasa medie, avand urmatoarele  6 caracteristici principale:
1. Protectia mediului este mai eficienta datorita noului modul Eco, comutatorul de service pentru reglarea duritatii apei, suflanta turbo, dozare precisa a substantelor de curatare si tehnologia optima a arzătorului dar si gradul crescut de eficienta a pompei.
2. Usurinta in utilizare. Aceasta este asigurata prin panoul central de instrumente cu operare intuitiva, sistem de fixare a tevii de otel cu siguranta impotriva pierderii, indicatoare LED si multe altele Eficienta de curatare.
3. Curatare eficienta asigurata de tehnologia patentata de duze, pistoane ceramice, suflante turbo si grad crescut de eficienta a pompelor. Accesoriile optimizate sunt exact ajustate la nevoile clientilor.
4. Mobilitate. Conceptul de mobilitate este realizat cu ajutorul a doua role de ghidare, roti mari cu pneuri de cauciuc, maner de impins ergonomic, posibilitatea de ridicare a aparatului cu stivuitorul, inele de fixare si asistenta la basculare asigura transportul fara probleme.
5. Siguranta operationala.
6. Intretinere si reparare usoara. Acces facil la toate componentele, atat pentru diagniza cat si pentru service – diagnosticare rapida, reparare in timp scurt si cu efort scazut.

Aparatul este prevazut cu motor cu 4 poli, cu o turatie redusa (si implicit o durata lunga de viata), racit cu apa.

Treapta Eco
In treapta ECO aparatul lucreaza in zona de temperatura de cea mai mare rentabilitate (60 °C) – si asta la debit total al apei
Printr-o adaptare optima a ciclurilor de ardere consumul de combustibil este redus cu pana la 20% fata de consumul normal, protejand astfel si mediul inconjurator
Siguranta la utilizare
Filtrul fin pentru apa, mare si integrat, asigura o protectie ridicata a pompei de inalta presiune impotriva bucatelelor de mizerie
Termostatul pentru gaz de esapament integrat opreste motorul la o temperatura a gazului de esapament de peste 300 °C
Sistem de amortizare soft (SDS) compenseaza vibratiile si varfurile de presiune in sistemul de inalta presiune
Concept de mobilitate
Principiul alergator cu roti mari si cauciucate si role ghidaj
Ochi de ancorare robuste pentru transbordarea sigura in timpul transportului.
Basculare integrata pentru transport simplu pe teren neplan

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Aparat de spalat cu presiune si incalzire KARCHER HDS 9/18-4M”

There are no reviews yet.

Deschide conversatie
Buna ziua! Va putem ajuta?
Buna ziua! Va putem ajuta?