Aspirator uscat/umed Atex tip NT 80/1 B1 MS

Compară

16.437,82 lei

Compară

Descriere

Aparatul NT 80/1 B1 M este un aspirator de siguranta cu performanta mare, cu un motor, aspirator umeduscat cu recipient din otel si complet dotat cu accesorii conductori electric si de neinlocuit pentru utilizarea profesionala. Aparatul este potrivit in special pentru aspirarea resturilor de pulbere cu incarcatura propulsiva in instalatii de impuscat la politie sau militar – precum si in industria prelucratoare si in comertul cu praf de pusca. Construit conform directivelor de protectie ex 94/9 EG (ATEX).Aspiratorul este tras printr-o baie deapa (cu nivel de control al apei) si isi pierde astfel starea umeda – uda efectul periculor si explosiv.
Aparatul NT 80/1 B1 M este un aspirator umed-uscat performant cu certificare IP 54 care este potrivit si admis pentru aspirarea resturilor de pulbere cu incarcatura propulsiva precum si a substantelor inflamabile si explosive, care se gasesc in instalatile de impuscat.
Construit conform directivelor de protectie ex 94/9 EG – ATTEX, acest aspirator dispune de o carcasa pentru turbina compacta si robusta cu filtru de aer pentru aspirare integrat, filtru cartus cu suprafata mare (verificat in clasa de prafuri M) si un intrerupator flotor in cazul aspirarii umede, care impiedica o depasire a gradului maxim de umplere. Printr-un control nou si special al nivelului de apa aparatul poate fi utilizat chiar si la un nivel mai scazut a apei in recipient. Mai mult aparatul este in totalitate conductor electric (antistatic). Recipientul din otel rezistent la coroziune precum si mecanismul pentru rulare cu cadru metalic circular garanteaza o durata lunga de viata a aparatului. Pe aparat se gaseste o admisie integrata pentru accesorii, unde pot fi depozitate fara a ocupa mult spatiu si cu siguranta la transport accesorile livrate in serie precum duza pentru podea, duza pentru grezie, tevile metalice. De asemenea aparatul dispune de un afisaj optic al starii filtrului, care indica fie necesitatea de schimbare a filtrului sau o scadere a vitezei a curentului de aer pentru aspirare sub 20 m/s. Doua roti mari si doua role de ghidaj (conductoare electric), unde una este dotata cu o functie de oprire ofera aparatului NT 80/1 B1 M manevrabilitatea necesara.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Aspirator uscat/umed Atex tip NT 80/1 B1 MS”

There are no reviews yet.

Deschide conversatie
Buna ziua! Va putem ajuta?
Buna ziua! Va putem ajuta?