Aspirator fara sac tip VC 3

SKU: 1.198-125.0
Compară

566,46 lei

Compară

Descriere

Aspiratorul pentru praf KARCHER VC 3 are incorporat tehnologia multiciclon ce asigura rezultate performante avand aceeasi putere de aspirare. Are noua conuri ciclon ce creeaza o putere centrifuga ce invarte praful la interior. Acest aspirator este fara sac avand un recipient colector de praf detasabil, ce poate fi curatat si spalat. Datorita puterii mari de aspirare particulele mari de praf sunt separat primele. VC3 are o plasa filtranta ce elimina fibrele mai mici si perii. Pentru a proteja motorul acest aspirator are bureti si filtre HV ce filtreaza pana la 99.9 % din particulele de praf fin de peste 0.3 ym.  

Karcher VC3 este dotat cu filtru HEPA lavabil, cu emisi minime de praf, ce asigura un aer extrem de curat, ideal pentru persoanele cu alergii. Acest filtru acumuleaza praful, acarienii si microparticolele aspirate. Nivelul de zgomot la acest aspirator de praf este redus ceea ce-l face perfect pentru familii. Se potriveste familiilor moderne, usor de folosit atat de copii cat si oameni mai in varsta.  

Cu KARCHER VC 3  se pot curata pardoseli, covoare, colturi, muchii si alte locuri greu accesibile cu un randament foarte ridicat. Este usor de manevrat datorita rotilor mari cu protectie de cauciuc.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Aspirator fara sac tip VC 3”

There are no reviews yet.

Deschide conversatie
Buna ziua! Va putem ajuta?
Buna ziua! Va putem ajuta?