Aspirator uscat si pentru cenusa KARCHER AD 4 Premium EU-II

SKU: 1.629-731.0

613,64 lei

Stoc epuizat

Compară

Descriere

Aspiratorul uscat si pentru cenusa AD 4 Premium EU-II de la KARCHER este destinat pentru indepartarea eficienta si sigura a cenusei fara a intra in contact cu aceasta: noul aspirator uscat pentru cenusa AD 4 Premium, cu o putere de 1.200 W, un recipient metalic rezistent de 17 litri, un filtru de curatare si o eficienta energetica clasa A+.
Dispune de o cu o turbina de 600 W si filtru de evacuare asigura o putere de aspiratie de lunga durata. Tehnologia integrata de curatare a filtrului la apasarea unui buton permite marirea imediata a puterii de aspiratie. De asemenea, golirea si curatarea se face rapid si confortabil, fara contact cu murdaria, datorita sistemului de filtrare revizuit (rezistent la flacara) cu filtru de metal pentru murdarie grosiera si filtru plat pliat care poate fi îndepartat într-o singura miscare prin manerul de pe recipient. Recipientul metalic si furtunul de aspiratie metalic ofera siguranta maxima in indepartarea cenusei. Teava tesita este usor de manevrat si este extrem de eficienta in colturi si in spatiile greu accesibile ale semineului. Impreuna cu duza de podea pentru suprafete dure si a tubului de aspiratie placat cu crom, AD 4 Premium poate fi folosit pentru orice aplicatii ca aspirator uscat Toate accesoriile incluse in setul de livrare si cablul de alimentare pot fi depozitate rapid si compact in suportul pentru accesorii.
Tehnologia de curatare a filtrelor Kärcher ReBoost: Flitru de curatare integrat, accesibil la o simpla apasare de buton Adecvat pentru aspirarea cantitatilor mari de murdarie.
Element de filtrare dintr-o bucata: Cu filtru de metal pentru murdărie grosieră și filtru plat pliat integrate. Filtru suplimentar de evacuare aer (doar pentru AD 4 Premium). Comfort maxim datorita simplittaii noului sistem de filtrare, fara a intra in contact cu murdaria.
Material rezistent la foc, recipient metalic si furtun de aspiratie metalic : Pentru siguranta maxima la aspirarea cenusii – chiar in cazul unei utilizarii improprii

Facilitati:

  • Accesorii speciale, pentru utilizarea ca aspirator uscat: Adecvat si pentru aspirarea podelelor dure. Poate fi utilizat in diferite aplicatii.
  • Teava oblica: Pentru curatare impecabila a tuturor colturilor si spatiilor inguste din semineu.
  • Furtun de aspiratie metalic, lungime 1,7 m: Pentru lucrul in siguranta. Grad sporit de flexibilitate si pliabilitate
  • Sistem blocare „Pull & Push”: Deschidere, inchidere si golire rapida a rezervorului.
  • Maner practic situat pe recipient: Pentru o golire practivca a recipientului. Fara contact cu murdaria
  • Pastrare practica a accesoriilor pe aparat + pozitie de stationare: Pozitie convenabila pentru depozitarea furtunului de aspiratie si accesorii pe dispozitiv. In caz de intrerupere a lucrului, spatiu de parcare comoda si rapida a tubului de aspirare si a duzei de podea.
  • Roti de tranport: Aplicatii multiple. Libertate de miscare mare

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Aspirator uscat si pentru cenusa KARCHER AD 4 Premium EU-II”

There are no reviews yet.

Deschide conversatie
Buna ziua! Va putem ajuta?
Buna ziua! Va putem ajuta?