Curatitor de suprafete dure Karcher FC 5 Premium

Compară

1.102,32 lei

Compară

Descriere

Functia 2-in-1 a Curatitorului de Pardoseli FC 5 permite stergerea si aspirarea murdariei umed uscate intr-un singur pas. Nu este necesara aspirarea in prealabil- curatitul pardoselilor nu a fost nicicand mai usoara, rapida sau mai eficienta. Rolele din microfibra umezite automat strang murdaria, ce este in acelasi timp aspirata. aceasta functie practica de autocuratare pastreaza rolele curate si gata mereu de folosire. Curatitorul FC ofera chiar mai multe avantaje: comparativ cu metodele conventionale consuma cu pana la 85% mai putina apa avand in acelasi timp un randament mai bun. FC 5 poate fi folosit pe toate pardoselile dure, indiferent daca sunt din lemn, piatra sau plastic.

Domenii de intrebuintare:

  • Pe toate tipurile de pardoseli, cum ar fi parchet masiv, laminat, pluta, linoleum sau PVC
  • Pentru aplicatii de curatare igienice in toate zonele ( ex: toaleta, buvatarie, baie, etc)
  • Pentru curatare rapida si comoda a pardoselilor dure
  • Potrivit si pentru parchet tratat, lacuit, ceruit

Compania este azi un specialist in curatare la nivel mondial, care livreaza solutii optime pentru fiecare tip de mizerie. Kärcher s-a specializat pe vanzarea, distribuirea, dezvoltarea si productia tehnicii de curatare pentru utilizarea privata, comerciala si industriala. Programul de produse contine pe langa aparate de curatat cu inalta presiune, aspiratoare umed / uscate, aparate de curatat cu gheata carbonica, curatitoare cu aburi, masini de matura frecat – aspirat si spalatorii automate pentru vehicule precum si statii pentru tratarea apei potabile si a apei reziduale.
La nivel mondial compania are 6.845 de angajati in 41 de tari, din care mai mult de 550 de angajati sunt activi in domeniul cercetare si dezvoltare. 40.000 de service-uri in mai mult de 160 de tari garanteaza aprovizionarea perfecta a clientilor la nivel mondial.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Curatitor de suprafete dure Karcher FC 5 Premium”

There are no reviews yet.

Deschide conversatie
Buna ziua! Va putem ajuta?
Buna ziua! Va putem ajuta?