Masina de tuns iarba cu motor pe benzina, autotractare, pornire electrica, MB545VE

Compară

3.853,00 lei

Stoc epuizat

Compară

Descriere

masina de tuns gazon MB545VE VIKING (grupul STIHL) este o masina de tuns gazon profesionala, puernica si fiabila, usor de utilizat datorita sistemului de autotractare si a pornirii electrice.
Motor ReadyStart puternic, cu pornire electrică, pentru o bună eficienţă de cosire, şi carcasă uşoară din polimer foarte rezistent cu ramă din tablă de oţel. Acţionare continuă Vario, bară cu reglaj triplu pe înălţime, cu grindă transversală şi reglaj central al înălţimii de tăiere cu 7 trepte. Excelente proprietăţi de tăiere şi colectare, pentru suprafeţe de până la 1200 metri pătraţi. Cu coş de colectare a ierbii voluminos, de 60 litri, în design confort. Posibilitate de utilare cu kit pentru strat vegetal 545 pentru cosirea cu economie de timp, fără reciclarea ierbii tăiate.
– Tracţiune roţi: Acţionarea pe roată motorizată uşurează cosirea gazonului în special în cazul suprafeţelor mai mari şi a pantelor. O mânuire a manetei de comandă şi cositoarea se pune în mişcare. Sistem de actionate VARIO pentru adaptarea continua a vitezei de deplasare.
– Cuţit în formă de morişcă: Cuţitul tip morişcă produce în carcasa aerodinamică un curent de aer puternic, care îndreaptă iarba înainte de tăiere şi suflă iarba tăiată în coşul colector prin sistemul de dirijare a aerului integrat. Un tablou frumos şi o bună eficienţă de tăiere şi colectare sunt garantate.
– Dispozitiv integrat, indicator al gradului de umplere: La toate cositoarele VIKING cu aruncare în spate în coşul de colectare a ierbii este integrat un indicator al nivelului de umplere. Acesta semnalizează momentul potrivit de golire.
– Roţi cu rulare uşoară: Roţile mari cu cate doi rulmenti cu bile, extraordinar de robuste şi fiabile. Roţile motoare sunt prevăzute cu un profil de stabilitate la tracţiune şi direcţie.
– Pornire electrica: noul model MB 545 VE se pune repede si confortabil in miscare prin apasarea unui buton (sistem de pornire Instart).
– carcasa din polimer de inalta calitate cu bandaje de protectie laterale.
Viteza: 2,2-3,8 km/h

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Masina de tuns iarba cu motor pe benzina, autotractare, pornire electrica, MB545VE”

There are no reviews yet.

Deschide conversatie
Buna ziua! Va putem ajuta?
Buna ziua! Va putem ajuta?