Tractoras de tuns gazon STIHL tip RT 4082.2

SKU: 61402000004
Compară

14.900,00 lei

Stoc epuizat

Compară

Descriere

Masina compactă și manevrabilă STIHL RT 4082 este ideală pentru peluze mari de până la 4000 m². Datorită razei reduse de întoarcere și vederii libere, puteți lucra eficient în grădini cu copaci, arbuști și alte obstacole. Scaunul șoferului poate fi deplasat și reglat la o înălțime confortabilă, fără scule. Cu unitatea de pedală unică, direcția de deplasare poate fi schimbată convenabil între treapta de viteză înainte și înapoi cu ajutorul unei pârghii de mână pentru a manevra rapid mașina de tuns iarbă. Lamele punții de cosit pot fi de asemenea cuplate și decuplate foarte ușor prin simpla apăsare a unui comutator de pe panoul de comandă. Cutia captatoare de iarbă de 250 litri poate fi ușor de deschis de pe scaunul șoferului. Sistemul inteligent de prindere asigură cea mai bună culegere posibilă a ierbii pe întreaga lățime de tăiere.
-Pneurile mari speciale pentru gazon, ale mașinii de tuns iarba STIHL ajută la protejarea gazonului. Datorită designului rotunjit al pneurilor, acestea reduc formarea căilor de rulare.
– Cârligul integral de remorcare permite montarea ușoară a echipamentelor, cum ar fi remorca basculantă convenabilă PICK UP 300.
– Pârghia de reglare a înălțimii de tăiere se află direct lângă scaunul șoferului si permite reglarea individuală a înălțimii de tăiere în până la opt trepte.
– Construcția robustă a sasiului conferă mașinii de tuns iarbă un nivel ridicat de stabilitate și confort sporit. Modelul compact de cositoare STIHL este ideal pentru utilizarea atașamentelor, cum ar fi ruloul de grădină AGW 098 sau remorca basculantă PICK 300.
– Poziția cea mai confortabilă a scaunului poate fi setată fără utilizarea instrumentelor. Acest lucru permite ajustarea individuală a scaunului șoferului la aproape orice dimensiune a corpului.
– Datorită designului compact al carcasei, cositoarele STIHL sunt potrivite pentru pasaje înguste și peluze cu loturi sau copaci și obstacole. Vederea frontală libera ușurează manevrarea mașinii de tuns iarbă.
– Inaltimea redusa de urcare in utilaj ofera un spatiu suficient pentru picioare si permite accesul confortabil la scaun.
– Sistemul de prindere ghideaza lamele pe întreaga lățime de lucru a punții de cosit. Ajută la ghidarea ierbii spre lamele de cosit pentru o tăiere mai eficientă.
– Cosul de colectare a ierbii poate fi golit fără efort de pe scaunul șoferului utilizând pur și simplu mânerul curbat. Proiectul “dumper” asigură o umplere optimă și golirea reziduală a cutiei de captatoare de iarbă. Curățarea casetei este de asemenea ușoară.
– Cu unitatea cu pedală unică STIHL, direcția de deplasare poate fi schimbată convenabil între trecerea înainte și înapoi cu ajutorul unei pârghii de mână pentru manevrare rapidă. Pedala sensibilă la presiune permite controlul precis al vitezei dintre viteza maximă și starea de repaus. Pedala de frână separată asigură oprirea imediată.
– Puntea de cosit poate fi ușor cuplată și decuplată de un comutator situat pe panoul de comandă

Funcția de mulcire: Cu inserția pentru maruntire a ierbii, cositoarele STIHL pot fi transformate în cositoare cu mulcire. Componenta/cosul de colectare a ierbii se îndepărtează și inserția pentru mulcire se împinge în jgheabul de colectare a ierbii. Acest lucru permite ca iarba să fie mărunțită în particule fine în interiorul carcasei închise înainte de a cădea înapoi în gazon, returnând elemente nutritive vitale și umiditate în sol. Prin această formă naturală de fertilizare, nu este nevoie să aruncați iarba.

Putere nominala la turatia de lucru: 7.6 kW / 10.3 CP
Turatie: 2700 rpm
Dimensiuni utilaj (Lxlxh): 213x90x118 cm

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Tractoras de tuns gazon STIHL tip RT 4082.2”

There are no reviews yet.

Deschide conversatie
Buna ziua! Va putem ajuta?
Buna ziua! Va putem ajuta?