BURGHIU Hikoki SDS-PLUS 6X215/150 (OLD 752753)

Sistem prindere SDS Plus
Diametru burghiu (mm) 6.00
Numar muchii cap taiere 4
Material prelucrat beton, zidarie
Lungime totala (mm) 210
Lungime de lucru (mm) 150
Regim de utilizare profesional
Producator Hikoki
Dimensiune bruta lungime (mm) 270
Dimensiune bruta latime (mm) 30
Dimensiune bruta inaltime (mm) 10
Compară

27,00 lei

Compară

Descriere

Burghiul cu varf integral din carbura FCH Hikoki Proline 783210, SDS Plus, 4 taisuri, 6x210x150 depaseste performantele modelului anterior in ceea ce priveste gaurirea, viteza, gauri mai precise si are durabilitate crescuta la gaurirea in beton armat.
Acest lucru este realizat prin noua geometrie a capului si designul spiralei. Designul FCH are patru taisuri, ceea ce duce la o crestere a duratei de viata si comportamentul optim de gaurire cand burghiul loveste armatura. Asigura o rezistenta imbunatatita a varfului din carbura si o performanta superioara de gaurire in beton.
Geometria varfului a fost proiectata pentru impact si torsiune maxime precum si pentru o durata de viata prelungita. Varful de centrare ajuta la pozitionarea precisa a gaurii. Marcajul de uzura serveste ca indicator al preciziei dimensionale.
Noua geometrie cu 4 spirale alterneaza de la ingust la lat. Partea lata sustine puterea de gaurit si reduce uzura in timp ce partea ingusta reduce frecarea si imbunatateste viteza de gaurire. Combinatia optimizata dintre cele doua asigura o indepartare mai rapida a praful asigurand in acelasi timp vibratii reduse la gaurire.
Utilizarea de otel aliat de inalta calitate in combinatie cu lipirea specializata si tratarea suprafetei determina un produs profesional de inalta calitate, robust.
Acest model complet nou are ca rezultat o viteza de gaurire cu 25% mai mare si o durata de viata cu pana la 20% mai mare.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “BURGHIU Hikoki SDS-PLUS 6X215/150 (OLD 752753)”

There are no reviews yet.

Deschide conversatie
Buna ziua! Va putem ajuta?
Buna ziua! Va putem ajuta?