Incalzitor cu motorina cu ardere indirecta tip BV 500-13 CR

Compară

36.971,72 lei

Compară

Descriere

Incalzitor cu motorina cu ardere indirecta, tip BV500-13CR,  echipat cu senzor de presiune a aerului si senzor de temperatura. Debitul de aer cald este ajustat automat in functie de valorile masurate, pentru a maximiza rezultatul.
Incalzitorul are un ventilator centrifugal puternic de admisie, arzator Riello separat, produce aer curat, fierbinte si poate fi conectat la tubulatura.
BV 500-13CR are soclu pentru termostat detasabil, schimbator de caldura de inalta performanta, camera de combustie din otel inoxidabil, roti pneumatice mari, sloturi pentru stivuitoare, carlig robust pentru ridicarea cu macara si manere pentru transport. 
Incalzitorul are zgomot redus 72dB, cos de evacuare gaze, ghidaj pentru furca stivuitoarelor si carucior pentru transport.
Incalzitorul are, in partea de jos, rezervor de combustibil, dar poate fi alimentat si la un rezervor extern. Filtrul este in exterior, preincalzitorul de motorina este in interior, impreuna cu arzatorul. Rezervorul are buson ermetic si indicator mare de nivel combustibil.
Incalzitorul are comutator pentru mod de lucru vara-iarna numai pentru sistemul de ventilatie.
Debitul de aer poate fi usor reglat, daca este necesar, in cazul schimbarii majore a altitudinii de operare a incalzitorului.
Panoul de control si circuitul electric sunt rezistente la apa (IP67). Panoul include: buton on/off, trepte ventilatie, priza pentru termostat (analog sau digital).
Incalzitorul este echipat standard cu evacuare cu o iesire de 40cm. Optional se pote comanda cu doua iesiri (2 x 31 cm).

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Incalzitor cu motorina cu ardere indirecta tip BV 500-13 CR”

There are no reviews yet.

Deschide conversatie
Buna ziua! Va putem ajuta?
Buna ziua! Va putem ajuta?