Ulei pentru scule pneumatice tip TORCULA 1/2L

Densitate la 15°C: 895 kg/m³
Vascozitate la 40°C: 100 mm²/s
Punct de curgere: -30°C
Punct de inflamabilitate: 232°C
Cantitate: 500 ml

Compară

33,79 lei

Stoc epuizat

Compară

Descriere

Performante superioare de lubrifiere si de protectie impotriva uzurii.
Uleiurile poseda o buna capacitate de lubrifiere si proprietati anti-uzura necesare pentru a asigura o pelicula de lubrifiant rezistenta la sarcinile din exploatare, pentru prevenirea uzurii si a incalzirii excesive a componentelor sculelor pneumatice.
Proprietatile de extrema presiune (EP) sunt esentiale in prevenirea ruperii peliculei de lubrifiant in timpul exploatarii ca rezultat al solicitarilor (impact, miscari de translatie alternativa , rotatie) la care sunt supuse mecanismele uneltelor si echipamentele pneumatice de percutie.
Buna stabilitate termica si la oxidare
Torcula are o buna rezistenta la formarea depunerilor si a compusilor rezultati ca urmare a fenomenelor termo-oxidative.
Excelenta protectie impotriva coroziunii
Aditivi anti-rugina si de aderenta asigura tututor suprafetelor interne lubrifiate o protectie efectiva impotriva coroziunii si contribuie la combaterea efectului de indepartare a uleiului prin spalare datorita efectului apei, prezente pe suprafelele critice ca rezultat al fenomenelor de condensare.
Aplicarea se va face in conformitate cu instructiunile indicate de catre producatorul sculei pneumatice respective (de regula cu ajutorul unui grup de lubrefiere; in lispa acestuia in fiecare zi se va introduce, cu ajutorul unei seringi, o cantitate de 5ml de ulei in racordul de admisie aer a sculei pneumatice folosite).

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Ulei pentru scule pneumatice tip TORCULA 1/2L”

There are no reviews yet.

Deschide conversatie
Buna ziua! Va putem ajuta?
Buna ziua! Va putem ajuta?