AX MIXER PENTRU G4/G5 PFT ZE

SKU: 00539672

484,00 lei

Compară

Descriere

Ax / paleta amestecatoarer standard, de la PFT, modelul BIONIK pentru masinile de tencuit PFT G4 / G5.
Este unul dintre elementele masinilor de finisare care necesita inlocuire periodica, datorita uzurarii prin frecare cu materialul amestecat (pietris, ciment, var) in statiile de tencuiala din clasa G. PFT.
Utilizarea axului / paletei amestecatoare este recomandata la fabricarea mortarelor din ipsos de toate tipurile (ciment, var, gips, var-gips, var-ciment, izolator, zidarie, armare, adeziv, etanșare) in camera de amestecare a statiilor de tencuire, precum si in nivelatoarele de pardoseala (autonivelare si autonivelanta) fara amestecuri de umpluturi.
Prin mixarea si amestecarea continua a materialului de tencuit, de pulverizat sau se mentine presiunea in ansamblu melc-stator din gama masinilor PFT, clasa G (G54, G4, G4 Light II, G5, G5 Super), precum si la dispozitivele similare (IMER, Brinkman Project Mix D4, MP25, etc).
Este fabricat din otel aliat, de inalta rezistenta ce garanteaza o rezistenta sporita la uzura, rezistenta la rupere si rasucire, asigurand astfel un timp de exploatare indelungat, printr-o uzura uniforma a paletei.
In functie de tipul materialului mixat variaza si gradul de uzura al axului, de aceea se recomanda verificarea paletei la fiecare inceput de operatie de amestecare.

Material: otel special, de inalta rezistenta
Suprafata de amestecare: 96 cm²
Clasa de mixare (viteza de mixare): A

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “AX MIXER PENTRU G4/G5 PFT ZE”

There are no reviews yet.

Deschide conversatie
Buna ziua! Va putem ajuta?
Buna ziua! Va putem ajuta?