Racheta de subtraversare MAX K75S

Compară

31.904,14 lei

Compară

Descriere

Racheta de subtraversare MAX K75S (numita si foreza pneumatica sau cartita) se foloseste pentru efectuarea de gauri in sol (functie de caz chiar pe sub cai ferate, ape, drumuri, cladiri etc), respectiv pentru a trage direct tevi de PE.
Rachetele de subtraversare MAX (produse de firma TERMA) se numara printre cele mai fiabile si cele mai puternice. Pentru toate diametrele, reversia se face pneumatic: ele isi schimba sensul prin simpla actionare a unei parghii pe lubrificator, usurand extrem de de mult activitatea operatorului. Sunt foarte precise, au o fiabilitate crescuta, o viteza si energie de impact mare. Datorita pretului redus si costurile mici de intretinere, rachetele de subtraversare MAX de la TERMA sunt  cea mai buna alegere.
Cu ajutorul varfului de sapare in trepte cu care este echipata standard racheta, se asigura o mai buna stabilitate si o mai mare precizie a rachetei in solurile neuniforme (cu mult schelet).

Dispozitivul de percutie este un dispozitiv pneumatic robust, de mare fiabilitate, ce poate executa subtraversari simplu si rapid.
Rachetele de subtraversare nu disloca terenul si nu produc tasari. Ele nu creaza goluri sau prabusiri in timpul lucrului sau dupa executie. Pot lucaa pe sub sosele, cai ferate fara a fi nevoie sa se opreasca traficul pe acestea. Sunt extrem de rapide si usor de folosit.

Un sistem de subtraversare cu o astfel de racheta este compus minimum din:
– un motocompresor de aer cu debitul necesar
– racheta de subtraversare propriu-zisa
– doua furtune de aer (motocompresor-lubrificator; lubrificator-racheta)
– ungator (lubrificator)
Optional:
– rampa de lansare
– teodolit optic cu mira
– sistem de tragere directa tuburi

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Racheta de subtraversare MAX K75S”

There are no reviews yet.

Deschide conversatie
Buna ziua! Va putem ajuta?
Buna ziua! Va putem ajuta?