Motoferastrau cu lant Drujba STIHL MS 251

Putere motor: 2.2 kW

Putere motor: 3 CP

Capacitate cilindrica: 45.6 cmc

Tip motor: STIHL 2-MIX

Lungime sina: 40 cm

Pas lant: 0.325″

Grosime element antrenare: 1.6 mm

Volum rezervor benzina: 390 ml

Volum rezervor ulei: 200 ml

Greutate: 4.8 kg

1.950,00 lei

Compară

Descriere

Motoferastraul cu motor pe benzina pentru taierea lemnului de foc si uz casnic MS 251 este usor si echipat optim pentru activitati casnice private in gospodarie, pentru taierea lemnului de foc, cosmetizarea copacilor si rarirea tufisurilor. Combina randamentul sporit cu ergonomia optima si este caracterizat de un confort deosebit in utilizare.
Dotare:
– Busoane/capace speciale pentru rezervor ce pot fi operate fara scule suplimentare, brevetate pentru rezervorul de combustibil si ulei.
– Compensator STIHL, un sistem de reglare din carburator.  In conditiile cresterii gradului de uzare/murdarire al filtrului de aer, puterea motorului, calitatea gazelor de evacuare si consumul de combustibil sa ramana aproape constante. Datorita acestui sitem curatarea filtrul de aer se face doar atunci cand intervine o cadere de putere sesizabila.
– Comanda monobloc confortabila si sigura cu o singura maneta si mana dreapta permanent pe maner, ce actioneaza pornirea la rece si la cald, functionarea si oprirea.
– Sistem Ematic pentru ungerea lantului compus din sina de ghidaj Ematic. Lant de ferastrau Oilomatic si pompa de ulei cu reglaj de cantitate sau cantitate de transport redusa. Constructia speciala a sinei si lantului face ca orice picatura de ulei pentru lanturi sa ajunga acolo unde este nevoie pentru lubrifiere. Consumul de ulei este redus cu pana la 50%.
– Dispozitiv pentru intinderea lantului amplasat si actionat lateral, prin capacul rotii lantului.
– Sistem anti-vibratii

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Motoferastrau cu lant Drujba STIHL MS 251”

There are no reviews yet.

Deschide conversatie
Buna ziua! Va putem ajuta?
Buna ziua! Va putem ajuta?