Motofierastrau cu lant, Drujba STIHL MS 271 fabricata in GERMANIA

Putere motor: 2.6 kW

Putere motor: 3.5 CP

Capacitate cilindrica: 50.2 cmc

Lungime sina: 40 cm

Pas lant: 0.325″

Grosime element antrenare: 1.6 mm

Volum rezervor benzina: 500 ml

Volum rezervor ulei: 240 ml

Greutate: 5.6 kg

2.380,00 lei

Compară

Descriere

Motofierastrau cu lant, Drujba STIHL MS 271, 40cm.

MS 271 de la STIHL este un motoferastrau cu motor pe benzina destinat indeosebi lucrarilor de peisagistica si pomicultura. Versatil si rezistent, dispunand de o putere de 2,6 kW si un motor 2-MIX economic, respectiv sistem de filtrare cu durata lunga de viata si prefiltrare de tip ciclon, MS 271 indeplineste normele de mediu EU II fiind un ajutor practic, universal, ce poate fi folosit si in lucrari de constructii cu lemn si tamplarie.
Dotare:
– Busoane/capace speciale pentru rezervor ce pot fi operate fara scule suplimentare, brevetate pentru rezervorul de combustibil si ulei.
– Compensator STIHL, un sistem de reglare din carburator, ce permite ca si in conditiile cresterii gradului de uzare/murdarire al filtrului de aer, puterea motorului, calitatea gazelor de evacuare si consumul de combustibil sa ramana aproape constante. Datorita acestui sitem curatarea filtrul de aer se face doar atunci cand intervine o cadere de putere sesizabila.
– Comanda monobloc confortabila si sigura cu o singura maneta si mana dreapta permanent pe maner, ce actioneaza pornirea la rece si la cald, functionarea si oprirea.
– Sistem Ematic pentru ungerea lantului compus din sina de ghidaj Ematic. Lant de ferastrau Oilomatic si pompa de ulei cu reglaj de cantitate sau cantitate de transport redusa. Constructia speciala a sinei si lantului face ca orice picatura de ulei pentru lanturi sa ajunga acolo unde este nevoie pentru lubrifiere. Consumul de ulei este redus cu pana la 50%.
– Dispozitiv pentru intinderea lantului amplasat si actionat lateral, prin capacul rotii lantului.
– Sistem anti-vibratii

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Motofierastrau cu lant, Drujba STIHL MS 271 fabricata in GERMANIA”

There are no reviews yet.

Deschide conversatie
Buna ziua! Va putem ajuta?
Buna ziua! Va putem ajuta?