Începând cu data de 25 mai 2018 devin aplicabile prevederile
Regulamentului European privind protecția datelor cu caracter personal
(“General Data Protection Regulation – GDPR”). Acestea asigură o securitate
și o protecție sporită referitor la datele dumneavoastră personale. Vă rugăm
să ne acordați asistența și consimțământul pentru a fi în măsură să
implementăm în mod corect aceste prevederi.
Începând cu data de 25 mai 2018, pentru a fi în măsură să vă furnizăm
serviciile noastre, respectiv să vă putem trimite în continuare oferte privind
serviciile turistice, precum și oricare altă formă de servicii de agrement si de
alimentatie publica, care ar putea intra sub incidența interesului dvs., dar și
știri, campanii, invitații la diverse evenimente, este necesar să obținem
consimțământul dumneavoastră expres.
Noua lege a Uniunii Europene referitoare la protecția datelor cu
caracter personal, GDPR (“General Data Protection Regulation”) a intrat în
vigoare pe 25 Mai 2016, dar va începe să-și producă efectele începând cu 25
Mai 2018. Această lege reprezintă cea mai mare schimbare în domeniul
protecției datelor cu caracter personal din ultimii 20 de ani și are obiective
care trec mult peste simpla protecție a spațiului privat.
Protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal este importantă
pentru noi, prin urmare, acordăm o atenție deosebită protejării vieții private
a vizitatorilor care accesează site-ul www.fed-tools.ro, precum și a celor ale
căror date cu caracter personal ne-au fost furnizate de o terță parte, sau la
care am avut acces dintr-o altă sursă, în conformitate cu Regulamentul (UE)
2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din data de 27 aprilie
2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea
datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (denumit în
continuare “GDPR”).
Vă rugăm să acordați o atenție deosebită lecturării următoarei Politici
(denumită în continuare “Politica GDPR”) pentru a înțelege modul în care vor
fi tratate informațiile dumneavoastră („date personale”).
Politica GDPR explică practicile societatii FED Tools Serv SRL,
referitoare la aplicarea prevederilor GDPR, precum și drepturile de care
beneficiați cu privire la modul în care informațiile dumneavoastră sunt
prelucrate de către societatea noastra.
Prelucrarea datelor cu caracter personal efectuată de FED Tools Serv
SRL se va realiza întotdeauna în conformitate cu prevederile GDPR, precum
și cu reglementările privind protecția datelor cu caracter personal
Prin Politica GDPR, FED Tools Serv SRL dorește să informeze
persoanele vizate cu privire la natura datelor cu caracter personal pe care le
colectăm și le procesăm, precum și cu privire la scopurile prelucrării. În
plus, persoanele vizate sunt informate prin intermediul Politicii GDPR și cu
privire la drepturile de care beneficiază.

CINE SUNTEM?
Suntem o societate comercială si actionam in calitea de proprietara si
operator al www.fed-tools.ro. Datele noastre de identificare sunt : Cui
41877268, J23/5000/08.11.2019. Suntem inregistrati cu numarul xxxxx
operator date cu caracter personal avand nr: xxxxxxxx. Sediul nostru se afla
în județul Ilfov, comuna Domnești, Str. Ciocârliei, nr 22 iar adresa punctului
de lucru este în Bulevardul Timișoara, nr 103-111, Sector 6, București .
CE SUNT DATELE CU CARACTER PERSONAL?
„Date personale” înseamnă orice informație sau informații care vă pot
identifica direct (de exemplu, numele dumneavoastră) sau indirect (de
exemplu, prin intermediul datelor pseudonime, cum ar fi un număr de
identificare unic). Aceasta înseamnă că datele personale includ lucruri
precum numele si prenumele, adresa de e-mail, domiciliul, telefonul mobil,
numele de utilizator, fotografiile de profil, preferințele personale și
obiceiurile de cumpărături, conținutul generat de utilizatori, informațiile
financiare și informațiile privind situația financiară. Acesta ar putea include
și identificatori numerici unici, cum ar fi adresa IP a computerului
dumneavoastră sau adresa MAC a dispozitivului dumneavoastră mobil,
precum și modulele cookie.
CE ÎNSEAMNĂ PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL?
“Prelucrarea” înseamnă orice operațiune sau set de operațiuni
efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date
cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar
fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea
sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin
transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziție în orice alt mod, alinierea
sau combinarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea.
CARE SUNT DATELE DVS. CU CARACTER PERSONAL PE CARE LE
PRELUCRĂM?
Datele dvs. cu caracter personal care vor fi prelucrate sunt
urmatoarele: numele si prenumele, adresa de email, numarul de telefon,
datele de identificare de pe copia cartii tale de identitate, inclusiv CNP-ul
tau, datele cardului de credit (tipul cardului, numarul cardului de credit,
numele titularului, data expirarii si codul de securitate), informatii despre
sejurul clientului, inclusiv data sosirii si a plecarii, cereri speciale,
observatii despre preferintele serviciilor dumneavoastra (inclusiv preferinta
pentru tipul de camera, facilitati sau orice alte servicii utilizate) si orice alte
date personale pe care le colectam direct de la tine sau din alte surse atunci
cand devii client sau un potential client in vederea prestarii de servicii
turistice, sau cand folosesti produsele sau serviciile noastre. Prin exceptie,
si fara ca aceasta sa fie intentia noastra, este posibil sa colectam date cu
caracter personal cu privire la minori (nume, inregistrari video, etc) insa va
asiguram ca vom lua toate masurile necesare ca aceste date sa nu fie
stocate, prelucrate mai mult decat este necesar.
OPERATOR DE DATE CU CARACTER PERSONAL
Operatorul de date cu caracter personal (denumit în continuare
“operatorul”) este FED Tools Serv SRL.

POLITICA PRIVIND PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

PRINCIPII PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR
FED Tools Serv SRL se obligă să respecte principiile de protecție a
datelor cu caracter personal (denumite în continuare „Principiile”) prevăzute
de GDPR, pentru a se asigura că toate datele sunt:

  • Prelucrate în mod corect, legal și transparent;
  • Colectate în scopuri specificate, explicite și legitime;
  • Adecvate, relevante și limitate în raport cu scopurile pentru care sunt
    prelucrate;
  • Corecte și actualizate;
  • Păstrate într-o formă care nu permite identificarea persoanelor vizate
    mai mult timp decât este necesar în raport de scopul prelucrării;
  • Procesate în conformitate cu drepturile persoanei vizate, într-un mod
    care să asigure o securitate adecvată a prelucrării, astfel încât datele să fie
    integre, confidențiale și disponibile.
    TEMEIUL ȘI SCOPURILE PRELUCRĂRII DATELOR CU CARACTER PERSONAL
    Conform art. 6 alin. 1 lit. a) din GDPR utilizăm datele dumneavoastră
    personale în următoarele scopuri:
    • A. Rezervări: Utilizăm datele dumneavoastră personale pentru a finaliza și
    administra comenzile înregistrate pe site-ul www.fed-tools.ro.
    • B. Serviciul clienți: Utilizăm datele dumneavoastră personale pentru a vă
    oferi serviciul necesar.
    • C. Comentariile clienților: Putem utiliza datele dumneavoastră de contact
    pentru a vă invita prin e-mail să scrieți un comentariu pentru clienți după
    finalizarea comenzii. Acesta îi poate ajuta pe alți utilizatori să identifice și să
    aleagă produsele pe care le doresc. Dacă trimiteți un comentariu, acesta
    poate fi postat pe website-ul nostru.
    • D. Activități de marketing: De asemenea, utilizăm datele dumneavoastră
    pentru activități de marketing, conform legii. În cazul în care utilizăm datele
    dumneavoastră personale în scopuri de marketing direct, precum
    newsletteruri comerciale și comunicări de marketing privind produse și
    servicii noi sau alte oferte, despre care apreciem că ar putea fi de interes
    pentru dumneavoastră, vom include un link de dezabonare pe care îl puteți
    utiliza dacă nu doriți să vă mai primiti mesaje.
    • E. Alte comunicări: S-ar putea să existe și alte dăți când vom lua legătura
    prin e-mail, poștă, telefon sau SMS, în funcție de datele de contact pe care le
    partajați cu noi. Ar putea exista o serie de motive pentru aceste comunicări:
    a. Este posibil să trebuiască să răspundem la și să rezolvăm cererile pe care
    le-ați făcut.

b. Dacă nu ați finalizat ocomanda online, este posibil să vă trimitem un e-
mail cu un memento pentru a vă continua comana. Credem că acest serviciu
suplimentar vă este util și vă permite să continuați o comanda fără a mai fi
nevoie să căutați din nou produsele sau să completați toate detaliile de la
început.
c. Utilizând serviciile noastre, vă putem trimite un chestionar sau vă putem
invita să scrieți un comentariu despre experiența dumneavoastră pe website-
ul nostru. Credem că acest serviciu suplimentar este util dumneavoastră și
nouă, deoarece ne vom putea îmbunătăți website-ul pe baza feedbackului
primit.
• F. Analiză, îmbunătățire și cercetare: Utilizăm datele personale pentru a
efectua cercetări și analize. Este posibil să implicăm o terță parte să facă
acest lucru în numele nostru. Putem partaja sau dezvălui rezultatele unor
astfel de cercetări, inclusiv unor terțe părți, în formă anonimă, agregată.
Utilizăm datele dumneavoastră personale în scopuri analitice, pentru a ne
îmbunătăți serviciile, pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor și pentru a
îmbunătăți funcționalitatea și calitatea serviciilor noastre online de comenzi.
• G. Securitatea, detectarea și prevenirea fraudei: Utilizăm informații, care
pot include date cu caracter personal, pentru a preveni frauda și alte
activități ilegale sau care încalcă drepturile de autor. De asemenea, folosim
aceste informații pentru a investiga și detecta frauda. Putem utiliza datele
personale pentru evaluarea riscurilor și pentru scopuri de securitate,
inclusiv autentificarea utilizatorilor. În aceste scopuri, datele cu caracter
personal pot fi comunicate unor terțe părți, cum ar fi autoritățile de aplicare
a legii, conform legii aplicabile și consilierilor externi. De asemenea, pentru
acest scop putem stoca inregistrarile camerelor de securitate pentru o
perioada de maxim 30 de zile
• H. Motive juridice: În anumite cazuri, trebuie să utilizăm informațiile
furnizate, care pot include date cu caracter personal, pentru a rezolva
disputele juridice sau reclamațiile, pentru investigațiile și respectarea
reglementărilor sau pentru a pune în aplicare un acord sau pentru a
conforma solicitările legale din partea organelor de drept în măsura în care
acest lucru este prevăzut de lege.
• Dacă vom utiliza mijloace automate pentru a prelucra date cu caracter
personal care produc efecte juridice sau vă afectează în mod semnificativ,
vom implementa măsuri adecvate pentru a vă proteja drepturile și libertățile,
inclusiv dreptul de a obține o intervenție umană.
Baza juridica
• Având în vedere scopurile A și B, ne bazăm pe îndeplinirea unui contract:
Utilizarea datelor dumneavoastră poate fi necesară pentru a efectua
contractul pe care îl aveți cu noi. De exemplu, dacă a înregistrați un cont de
utilizator pentru efectua o comandă online, vom utiliza datele
dumneavoastră pentru a ne îndeplini obligația de a finaliza și administra
această comandă în baza contractului pe care îl avem cu dumneavoastră.

POLITICA PRIVIND PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
• Având în vedere scopurile C-H, ne bazăm pe interesele sale legitime:
utilizăm datele dumneavoastră pentru interesele noastre legitime, cum ar fi
furnizarea conținutului cel mai potrivit pentru website, e-mailuri și
newsletteruri, îmbunătățirea și promovarea produselor și serviciilor noastre
și conținut de pe website-ul nostru, precum și pentru detectarea
administrativă, fraudă și în scopuri legale. Atunci când utilizați datele
personale pentru a servi intereselor noastre legitime, vom echilibra
întotdeauna drepturile și interesele dumneavoastră în protejarea
informațiilor dumneavoastră împotriva drepturilor și intereselor noastre.
• În ceea ce privește scopul H, ne bazăm, de asemenea, dacă este cazul, la
obligația noastră de a respecta legislația aplicabilă.
• Dacă este necesar, în conformitate cu legislația aplicabilă, vom obține
consimțământul dumneavoastră înainte de a vă prelucra datele personale în
scopuri de marketing direct.
În scopul îndeplinirii obiectului nostru de activitate – Conform art. 6 alin. 1
lit. a) din GDPR, pot fi prelucrate date personale dacă persoana vizată și-a
dat consimțământul pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal
pentru unul sau mai multe scopuri specifice. Astfel, vă putem contacta sau
putem transmite datele dumneavoastră cu caracter personal în scopul
realizării obiectului nostru de activitate.
PROCESAREA FORMULARULUI DE CONTACT SI PARTAJAREA DE DATE
FED Tools Serv SRL va folosi informațiile pe care le furnizați în
secțiunea corespunzătoare de contact, existentă pe site, exclusiv cu scopul
de a procesa solicitarea dumneavoastră.
Prin furnizarea oricăror date cu caracter personal prin intermediul site-
ului www.fed-tools.ro, înțelegeți și sunteți de acord că datele dumneavoastră
vor fi prelucrate în conformitate cu prevederile Politicii GDPR.
Vă rugăm să aveți în vedere faptul că pentru a putea procesa
solicitările dumneavoastră transmise în secțiunea de contact a site-ului, este
posibil ca, în anumite circumstanțe, să avem obligația de a divulga datele
dumneavoastră partenerilor cu care FED Tools Serv SRL colaborează și/ sau
altor terți furnizori de servicii ai FED Tools Serv SRL .
Cu toate acestea, FED Tools Serv SRL a adoptat măsuri tehnice și
organizatorice adecvate pentru a asigura securitatea transferului de date,
precum și prelucrarea în conformitate cu cerințele GDPR a datelor
dumneavoastră de către entitățile menționate anterior.
FED Tools Serv SRL se obligă să nu prelucreze datele cu caracter
personal furnizate în alt scop decât acela pentru care au fost transmise, cu
excepția situațiilor în care există consimțământul dumneavoastră expres
pentru a le utiliza și în alte scopuri.
De asemenea, este posibil ca FED Tools Serv SRL să aibă acces și la
alte date cu caracter personal prin stabilirea de către dvs. a unei legături cu
FED Tools Serv SRL , prin prelucrarea datelor comunicate în urma

conversațiilor telefonice, conversații e-mail, prezentarea la sediul nostru în
vederea obținerii de informații, etc.
Prin contactarea FED Tools Serv SRL în oricare mod stipulat mai sus
sau oricare altă metodă care presupune o comunicare mijlocită sau
nemijlocită între dvs. și FED Tools Serv SRL , înțelegeți și sunteți de acord
că datele dumneavoastră vor fi prelucrate în conformitate cu prevederile
Politicii GDPR.
DIVULGAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL CĂTRE TERȚI
Datele cu caracter personal prelucrate de către FED Tools Serv SRL
vor putea fi divulgate și/ sau transferate către terți doar în situația în care
există consimțământul dumneavoastră expres pentru a proceda în acest
sens, cu excepția situațiilor în care există o obligație legală/ contractuală
pentru FED Tools Serv SRL de a proceda în acest mod.
FED Tools Serv SRL nu va transmite datele dumneavoastră cu caracter
personal birourilor notariale, institutiilor financiare bancare si non-bancare,
intermediarilor de credite, autoritatilor publice, organelor judiciare,
consultantilor externi catre care am externalizat furnizarea anumitor servicii
si alte categorii de destinatari, exclusiv din Romania
Vă rugăm să aveți în vedere faptul că este posibil ca în anumite
circumstanțe să avem obligația de a divulga datele dumneavoastră cu
caracter personal, partenerilor cu care FED Tools Serv Srl colaborează și/
sau altor terți furnizori de servicii ai FED Tools Serv Srl .
PRELUCRAREA DATELOR DE CĂTRE TERȚI, ALTE SITE-URI ȘI SPONSORI
Site-ul www.fed-tools.ro poate conține, la un moment dat, link-uri de
acces către alte site-uri ale căror politici de prelucrare a datelor pot fi
diferite de cele ale FED Tools Serv Srl .
Vă rugăm să aveți în vedere și să consultați politicile privind protecția
datelor cu caracter personal ale celorlalte site-uri, FED Tools Serv SRL
neasumându-și responsabilitatea cu privire la informațiile trimise sau
colectate de aceste terțe părți.
PRELUCRARE AUTOMATĂ DE DATE. COOKIE
Site-ul www.fed-tools.ro folosește identificatori de tip Cookie. În acest
sens puteți consulta Politica noastră de Cookie, disponibilă pe site, și vă
puteți exercita dreptul de a dezactiva Cookies, astfel cum este mai jos
precizat.
PERIOADA STOCĂRII DATELOR
FED Tools Serv SRL poate păstra datele prelucrate pentru diferite
perioade de timp, în conformitate cu legislația în vigoare, apreciate ca fiind
rezonabile și în conformitate cu scopurile indicate anterior. Păstrăm datele
dumneavoastră numai pentru perioada necesară pentru atingerea scopului
pentru care deținem datele, pentru a satisface nevoile dumneavoastră sau
pentru a ne îndeplini obligațiile impuse de lege.
Pentru a ști cât timp pot fi păstrate datele dumneavoastră, folosim
următoarele criterii:

POLITICA PRIVIND PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 Atunci când achiziționați drepturi de, păstrăm datele dumneavoastră
personale pe durata relației noastre contractuale și ulterior pe perioada
stabilita de normele financiar – contabile, respectiv pentru o perioada de 10
ani ;
 În cazul în care participați la o ofertă promoțională, păstrăm datele
dumneavoastră personale pe durata ofertei promoționale;
 În cazul în care ne contactați pentru o întrebare, păstrăm datele
dumneavoastră personale pe durata necesară procesării întrebărilor dvs.,
dar nu mai mult de 10 ani de la ultima corespondență trimisă;
 În cazul în care creați un cont, păstrăm datele dumneavoastră
personale până când solicitați să le ștergem sau după o perioadă de
inactivitate (fără o interacțiune activă cu noi). În acest sens, menționăm că
datele prelucrate pentru acest scop vor fi șterse la 10 ani după ultima
interacțiune cu utilizatorul contului (ca de exemplu, login in contul
dumneavoastră);
 În cazul în care v-ați oferit consimțământul pentru marketing, păstrăm
datele dumneavoastră personale până când vă dezabonați sau solicitați să le
ștergem sau după o perioadă de inactivitate (fără o interacțiune activă cu
mărcile noastre) definite în conformitate cu reglementările și îndrumările
locale. În acest sens, menționăm că datele stocate în bazele noastre de date
pentru scopul comunicărilor de marketing direct sunt șterse din evidențele
acestor baze de date la 10 ani de ultima interacțiune cu dumneavoastră;
 În cazul în care modulele cookie sunt stocate pe computer, le păstrăm
atâta timp cât este necesar pentru ca acestea să își atingă scopurile (de
exemplu, pe durata unei sesiuni pentru cookie-urile de coș de cumpărături
sau cookie-urile pentru ID-uri de sesiune) și pentru o perioadă definită în
conformitate cu reglementările și îndrumările locale. În acest sens,
menționăm că datele prelucrate prin modulele cookies folosite pentru a
furniza publicitate comportamentală online, pentru a ne personaliza
serviciile pentru dumneavoastră și pentru a permite distribuirea conținutului
nostru pe site-uri de socializare (butoane de distribuire destinate afișării
site-ului), vor fi păstrate pentru o perioadă de maxim 10 ani de la colectarea
acestora, în baza consimțământului dumneavoastră.
DREPTURILE PERSOANELOR VIZATE
În conformitate cu GDPR, aveți o serie de drepturi cu privire la datele
personale pe care FED Tools Serv SRL le prelucrează:

  1. Dreptul de acces la datele prelucrare – Aveți dreptul de a accesa datele
    personale pe care le deținem. Prima furnizare de informații se va face fără a
    percepe niciun fel de taxă. Dacă veți mai avea nevoie de copii ale
    informațiilor deja furnizate, este posibil să percepem o taxă rezonabilă
    ținând cont de costurile administrative de furnizare a informațiilor.
    Solicitările vădit neîntemeiate, excesive sau repetate pot să nu primească
    un răspuns.
  2. Dreptul la rectificarea datelor – Aveți dreptul să cereți ca Datele
    dumneavoastră să fie rectificate dacă sunt inexacte sau învechite și/ sau să
    le completați dacă acestea sunt incomplete. Dacă aveți un cont, poate fi mai
    ușor să vă corectați propriile date prin intermediul funcției „Contul meu”.
  3. Dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”) – În unele cazuri, aveți
    dreptul de a obține ștergerea sau distrugerea Datelor dumneavoastră.
    Acesta nu este un drept absolut, deoarece uneori s-ar putea să fim forțați să
    păstrăm Datele dumneavoastră din motive legale sau juridice.
  • exactitatea Datelor este contestată de persoana vizată (adică de
    dumneavoastră), pentru o perioadă care permite operatorului (adică FED
    Tools Serv SRL) să verifice corectitudinea Datelor;
  • prelucrarea este ilegală și persoana vizată (adică dumneavoastră) se
    opune ștergerii Datelor și solicită restricția de utilizare a acestora;
  • operatorul (de exemplu, FED Tools Serv SRL) nu mai are nevoie de Date
    pentru prelucrare, dar acestea sunt solicitate de persoana vizată (adică de
    dumneavoastră) pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea unor pretenții
    legale;
  • persoana vizată (adică dumneavoastră) a ridicat obiecții procesării bazată
    pe motive legitime din partea operatorului (în acest caz FED Tools Serv SRL)
    în temeiul verificării dacă motivele legitime ale operatorului (FED Tools Serv
    SRL ) depășesc pe cele ale persoanei vizate (adică dumneavoastră).
  1. Dreptul la portabilitatea datelor – Aveți dreptul să mutați, să copiați sau
    să transferați datele care vă interesează din baza noastră de date într-o alta.
    Acest lucru se aplică numai datelor pe care le-ați furnizat, atunci când
    procesarea se bazează pe consimțământul dumneavoastră sau pe baza unui
    contract și este implementată prin mijloace automate.
  2. Dreptul de opoziție – Vă puteți opune în orice moment prelucrării datelor
    dumneavoastră atunci când o astfel de prelucrare se bazează pe un interes
    legitim.
  3. Dreptul de a retrage consimțământul în orice moment – Vă puteți retrage
    consimțământul în ceea ce privește prelucrarea datelor dumneavoastră
    atunci când o astfel de procesare se bazează pe consimțământ. Retragerea
    consimțământului nu afectează legalitatea prelucrării pe baza
    consimțământului înainte de retragerea acestuia.
  4. Dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere
    competentă – Aveți dreptul să depuneți o plângere în fața autorității de
    protecție a datelor din țara dumneavoastră de reședință sau de domiciliu
    pentru a contesta practicile de protecție a datelor oferite de FED Tools Serv
    SRL .
  5. Dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră în scopuri de
    marketing direct – Vă puteți dezabona sau renunța la comunicarea noastră
    de marketing direct în orice moment. Este mai ușor să faceți acest lucru

POLITICA PRIVIND PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
dând clic pe linkul „dezabonare” în orice e-mail sau comunicare pe care vi le
trimitem.

  1. Dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră de către noi
    atunci când desfășurăm acțiuni în interes public sau în interesele legitime
    proprii sau ale unui terț – Vă puteți opune în orice moment prelucrării
    datelor dumneavoastră atunci când o astfel de prelucrare se bazează pe un
    interes legitim.
  2. Dreptul de a dezactiva Cookies – aveți dreptul să dezactivați modulele
    cookie. Setările din browser-ele de Internet sunt de obicei programate în
    mod implicit pentru a accepta modulele cookie, dar puteți să le reglați ușor
    modificând setările browser ului. Multe module cookie sunt utilizate pentru a
    spori gradul de utilizare sau funcționalitate a site-urilor web / aplicațiilor;
    prin urmare, dezactivarea modulelor cookie vă poate împiedica să utilizați
    anumite părți ale site-urilor sau aplicațiilor noastre, așa cum este detaliat în
    tabelul Cookie relevant. Dacă doriți să restricționați sau să blocați toate
    cookie-urile stabilite de site-urile web / aplicațiile noastre (care vă pot
    împiedica să utilizați anumite părți ale site-ului) sau orice alte site-uri /
    aplicații, puteți face acest lucru prin setările browserului. Funcția Ajutor din
    browserul dumneavoastră vă va spune cum. Pentru mai multe informații,
    consultați următoarele linkuri: http://www.aboutcookies.org/;
    Vă puteți exercita oricare dintre aceste drepturi în ceea ce privește
    datele personale pe care FED Tools Serv SRL . le prelucrează prin adresarea
    unei simple cereri către DPO-ul FED Tools Serv SRL . Într-o astfel de situație
    este foarte posibil să solicităm o dovadă a identității dumneavoastră.
    SOLICITĂRI JURIDICE
    Accesăm, păstrăm și oferim informațiile dumneavoastră autorităților de
    reglementare, factorilor de aplicare a legii sau altor entități:
  3. Ca răspuns la o solicitare de natură juridică, atunci când considerăm, cu
    bună-credință, că legea ne impune acest lucru. De asemenea, este posibil să
    răspundem la solicitări de natură juridică atunci când considerăm, cu bună-
    credință, că răspunsul impus de legile din jurisdicția respectivă afectează
    utilizatorii din acea jurisdicție și este conform cu standardele recunoscute la
    nivel internațional.
  4. Atunci când considerăm, cu bună credință, că este necesar pentru: a
    detecta, a preveni și a răspunde la acte de fraudă, utilizarea neautorizată a
    oricărui material care ne aparține, încălcări ale condițiilor sau politicilor
    noastre sau alte activități dăunătoare sau ilegale, pentru a ne proteja pe noi
    (inclusiv drepturile, bunurile sau materialele noastre), pe dumneavoastră și
    pe alții, inclusiv în cadrul investigațiilor sau al anchetelor autorităților de
    reglementare sau pentru a preveni decesul sau vătămarea corporală
    iminentă. De exemplu, dacă este relevant, furnizăm informații către și primim
    informații de la terți parteneri despre fiabilitatea contului dumneavoastră,
    pentru a preveni frauda, abuzul și alte activități dăunătoare în cadrul și în
    afara materialelor noastre.
    Informațiile pe care le primim despre dumneavoastră pot fi accesate și
    stocate o perioadă mai lungă de timp atunci când fac obiectul unei solicitări

de natură juridică sau unei obligații legale, al unei anchete guvernamentale,
sau al unor investigații privind posibile încălcări ale condițiilor sau
politicilor noastre, sau în alte cazuri pentru a preveni prejudiciile.
RELAȚIILE CU ALȚI OPERATORI
În funcție de context, s-ar putea să ne găsim în situația necesității
absolute de a oferi informații la un nivel mai înalt, atât global, cât și intern
sau extern, partenerilor noștri și celor cu care facem transfer de date cu
respectarea GDPR, în virtutea asigurării oferirii unor servicii cât mai
profesionale cu putință. Informațiile controlate de FED Tools Serv SRL
ar putea fi transferate, transmise sau stocate și prelucrate în UE sau în alte
țări decât țara în care locuiți, în scopurile descrise în această politică.
Aceste transferuri de date sunt necesare pentru a putea furniza servicii la
cel mai înalt nivel, precum și a continua să vă furnizăm materialele noastre
la cel mai bun nivel profesional. Utilizăm clauze contractuale standard
aprobate de Comisia Europeană și ne bazăm pe deciziile privind caracterul
adecvat emise de Comisia Europeană cu privire la anumite țări, după caz, în
ceea ce privește transferurile de date din SEE către Statele Unite și către
alte țări.
SECURITATEA PRELUCRĂRII
FED Tools Serv SRL a adoptat măsuri tehnice și organizatorice de
prelucrare a datelor, actualizate în conformitate cu cerințele GDPR, cu
scopul de a proteja datele dumneavoastră cu caracter personal împotriva
oricăror acțiuni de acces neautorizat, utilizare necorespunzătoare sau
divulgare, modificare neautorizată, distrugere sau pierdere accidentală. Toți
angajații și colaboratorii FED Tools Serv SRL , precum și orice terțe părți
care acționează în numele și pe seama FED Tools Serv SRL sunt obligați să
respecte confidențialitatea informațiilor dumneavoastră și cerințele GDPR, în
conformitate cu prevederile Politicii GDPR.
EXONERARE DE RĂSPUNDERE
Site-ul www.fed-tools.ro poate conține legături către alte site-uri și/sau
alte pagini web care nu sunt proprietatea FED Tools Serv SRL. FED Tools
Serv SRL nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la conținutul acestor
site-uri și, prin urmare, nu va putea fi ținută răspunzătoare pentru
conținutul, publicitatea, bunurile, serviciile, software-ul, informațiile sau alte
materiale disponibile pe sau prin intermediul acestor site-uri. FED Tools
Serv SRL nu va fi responsabilă de pierderea datelor cu caracter personal, de
orice efecte negative asupra datelor personale ale vizitatorilor sau de alte
daune morale și/ sau patrimoniale cauzate de accesul la respectivele site-uri.
ACTUALIZAREA POLITICII DE PROTECȚIE ȘI PRELUCRARE A DATELOR CU
CARACTER PERSONAL
Vă rugăm să aveți în vedere faptul că prezenta Politică poate face
obiectul unor modificări periodice de conținut, prin actualizarea site-ului
www.fed-tools.r.
Vă rugăm să nu continuați să utilizați site-ul www.fed-tools.ro dacă nu
sunteți de acord cu astfel de modificări. De asemenea, vă recomandăm să
verificați această pagină pentru orice actualizare.

POLITICA PRIVIND PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Termenii Politicii GDPR se interpretează în conformitate cu legislația
aplicabilă.
CONTACT
Dacă aveți întrebări sau preocupări cu privire la modul în care tratăm
și folosim datele dumneavoastră cu caracter personal sau doriți să vă
exercitați oricare dintre drepturile dumneavoastră, vă rugăm să ne
contactați accesând datele de contact existente pe site
Dreptul tau de a depune plangere se poate exercita prin transmiterea
acesteia catre: ANSPDCP la datele de contact: Bd G-ral Gheorghe Magheru
28-30, sector 1, Bucuresti,cod postal 010336, telefon +40.318.059.211 e-
mail:anspdcp@dataprotection.ro