Aparat de incalzit cu inductie tip SMART INDUCTOR 5000 TWISTER

Compară

4.222,37 lei

Compară

Descriere

Aparat de incalzire locala prin inductie, sigur și rapid, fara flacara sau scantei. Aparatul foloseste bobine inductive ce produc un camp magnetic alternativ ce va incalzi pana la rosu (maxim 800 grade C) obiectul metalic (de exemplu un surub) aflat in interiorul bobinei de inducție, fara a incalzi sau deteriora si piesele din jur, cum se intampla la incalzirea traditionala (cu flacara).
Accesoriile din dotare acopera o gama larga de utilizari. Poate fi folosit la piulite, șuruburi, rulmenți, bielete, pivoti, alte tipuri de imbinari ruginite și lipite/blocate. Incalzeste otel (inclusiv INOX), cupru si aluminiu.
Poate fi folosit (cu ajutorul accesoriilor optionale) si pentru incalzit/indepartat parbrize si sticla (inclusiv trape auto), ornamente caroserie; poate fi folosit pentri indepartarea urmelor de grindina si a micilor deformatii in tabla (prin incalzirea locala a tablei, aceasta revine la forma initiala).
Intensitatea curentului este reglata inteligent si complet automat de catre un microprocesor inovativ DynamicCheck.
Functia SmartProtection asigura transferul unei cantitati mari de caldura catre o zona specifica in doar cateva secunde.
Aparatul este echipat cu un panou de comanda usor de utilizat.
Optional, poate fi echipat cu o comanda la picior (telecomanda).

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Aparat de incalzit cu inductie tip SMART INDUCTOR 5000 TWISTER”

There are no reviews yet.

Deschide conversatie
Buna ziua! Va putem ajuta?
Buna ziua! Va putem ajuta?