Invertor sudura TIG/WIG tip TECHNOLOGY TIG 222 AC/DC-HF/LIFT VRD

Compară

8.907,04 lei

Compară

Descriere

Invertor portabil, monofazat, fiabil si robust, cu racire fortata, cu control electronic, pentru sudura TIG si cu electrod invelit (MMA) in curent continuu (DC) sau alternativ (AC), precum si TIG PULSE si EASY PULSE – functia PULSE limiteaza aportul termic in tiompul sudurii astfel incat sudarea este mai usoara si cu deformari minime de material, mai ales in timpul lucrului vertical (sus/jos) sau peste cap.
Functia EASY PULSE, inovartie TELWIN, permite lucrul imediat in puls chiar si pentru sudori mai putin experimentati, ajustand automat parametrii de sudura.
Amorsare cu inalta frecventa (HF) sau prin contact (LIFT)
Functie THIN SPOT pentru sudura in puncte usoara, rapida si precisa a tablelor subtiri.
Flexibilitate ridicata, pentru o gama marga de materiale: otel, INOX, aluminiu, titan, cupru, nichel, magneziu precum si aliaje ale acestora.
Cu functia VRD (Voltage Regulation Device): cu aparatul pornit dar fara a suda, tensiunea de iesire se reduce automat astfel incat sudorul poate veni in contact cu electrodul fara a se curenta chiar in conditii neprielnice de mediu umed, ploaie etc – de ex. in mine, santiere navale, vreme ploioasa, etc.
Posibilitatea memorarii a 9 programe de sudura setate de catre utilizator, pentru a garanta un lucru repetitiv, la calitate constanta, eliminand timpi de setare necesari.
Dimensiuni si masa redusa, reglare ‘bi-level” a curentului (se pot regla succesiv doua valori ale curentului de sudura), reglarea arcului de sudura functie de electrodul utilizat.
Reglaj al timpului de postgaz si a cresterii si scaderii curentului de sudura.
Selectarea functionarii in 2 sau 4 timpi.
Dispozitiv hot-start si anti-stick.
Afisaj pe display a valorilor parametrilor.
Conector pentru comanda la distanta a aparatului..
Electrozi inveliti (MMA) utilizabili: rutil, bazic, INOX, fonta.
Protectie termostatica, la supratensiune, subtensiune, suprasarcina.
Aparat usor de intretinut.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Invertor sudura TIG/WIG tip TECHNOLOGY TIG 222 AC/DC-HF/LIFT VRD”

There are no reviews yet.

Deschide conversatie
Buna ziua! Va putem ajuta?
Buna ziua! Va putem ajuta?