Cupla rapida cu bradut, Fiac 456/2, 8 mm

Fiac
SKU: 1126000173

Tip cupla: Mama

Standard: Universal

Prindere: Bradut 8mm

Presiune maxima: 12 bar

Debit de aer transportat, maxim: 2000 l/min

Compară

49,00 lei

Compară

Descriere

Cupla rapida mama cu bradut, FIAC tip 445/2.
Cupla universala, pentru cuple tip tata cu standard german, italian, elvetian sau american.
Bradut pentru furtun cu diametrul interior de 8mm.
Dimensiuni (conform imagine): D=24mm, L=67mm, L1=20mm, CH=20mm

FIAC este lider în elita producătorilor de compresoare de aer. Înființată în 1977 de catre Romano Lucchi, FIAC produce o gamă largă de produse in 4 categorii principale: compresoare cu piston, compresor cu șurub, scule pneumatice, echipamente pentru tratarea aerului comprimat. FIAC activează de mulți ani pe piața internațională, caracterizată printr-o evoluție dinamică în care clientul, cu cerințele și așteptările sale, este centrul atenției.

Produsele FIAC sunt eficiente din punct de vedere al costurilor și al consumului de energie, extrem de fiabile. Unitatea principala de productie se afla in în Bologna (Italia).

In cei 50 de ani de istorie, compania a manifestat un angajament profund față de inovație și dezvoltarea produselor și, cu sprijinul unei echipe tehnice extrem de calificate, FIAC a câștigat rapid succes pe toate piețele principale din întreaga lume, devenind o companie italiană cu acoperire globală.
FIAC este primul producator mondial al unui compresor cu piston portabil (Stratos si Cosmos, in anul 1977); primul producator al unei pompe din aluminiu, primul producator al unui compresor industrial cu surub insonorizat, primul producator al unui compresor portabil fara ulei (ECU201) – si evolutia continua!

In anul 2016 Fiac si Atlas Copco si-au unit fortele si au  creat PAD (Professional Air Division), un cumul de experienta si profesionalism. Se naste astfel o companie cu o abordare profundă orientată spre detalii și cu experiență tehnologică indelungata, un nou standard fara egal pe piata producatorilor de compresoare de aer comprimat, devenind cel mai mare producator mondial pe piata compresoarelor profesionale si industriale.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Cupla rapida cu bradut, Fiac 456/2, 8 mm”

There are no reviews yet.

Deschide conversatie
Buna ziua! Va putem ajuta?
Buna ziua! Va putem ajuta?