Generator de curent AGT 12003 DSEA cu automatizare

SKU: AGT 12003 DSEA+ATS22S

18.292,68 lei

Compară

Descriere

Seria de generatoare electrice profesionale diesel de la AGT reprezinta raspunsul cel mai simplu la orice exigenţa legata de energie si fiabilitate crescuta.
Calitatea ridicata a componentelor sale face din fiabilitate si economie principalele caracteristici ale generatoarelor profesionale diesel pe cadru deschis, care pot fi utilizate si pentru orice aplicatie industriala.
Generatorul este echipat cu panou automat de control si panou de transfer sarcina cu contactori motorizati

Panoul HGM 420 contine toate functiile necesare administrarii unui grup electrogen:
– Modul de comanda si protectie pentru motor si alternator, ce asigura monitorizarea si oprirea automata a generatorului in cazul unei defectiuni: presiune scazuta a uleiului, temperatura ridicata a motorului, nivel scazut al combustibilului, defectarea releului de incarcare al bateriei, turatie scazuta sau ridicata, suprasarcina generator.
– Aparate de masura digitale pentru afisarea pe ecranul LCD 132×64 a marimilor electrice principale pe toate cele trei faze (tensiune, curent, frecventa, putere atat pentru generator cat si pentru retea), tensiune baterie, contor ore de functionare, nivel combustibil.
– Monitorizarea retelei nationale (monofazata sau trifazata): in cazul in care se intrerupe alimentarea de la retea sau parametrii electrici ai retelei nationale depasesc limitele setate panoul porneste generatorul si comanda comutarea automata a sarcinii de la retea la generator prin intermediul contactorilor motorizati  In momentul in care parametrii electrici ai retelei revin in limitele setate panoul comanda comutarea sarcinii de la generator la retea si opreste generatorul.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Generator de curent AGT 12003 DSEA cu automatizare”

There are no reviews yet.

Deschide conversatie
Buna ziua! Va putem ajuta?
Buna ziua! Va putem ajuta?