BURGHIU Beton SDS-PLUS Hikoki 5X265/200 NEW

Hikoki
SKU: 783204
Sistem prindere SDS Plus
Diametru burghiu (mm) 5
Numar muchii cap taiere 4
Material prelucrat zidarie, beton armat
Lungime totala (mm) 265
Lungime de lucru (mm) 200
Regim de utilizare profesional
Producator Hikoki
Dimensiune neta lungime (mm) 265
Categorii Burghie beton
Compară

35,00 lei

Compară

Descriere

Burghiu Hikoki 783204, SDS Plus, 4 taisuri, 5x265x200 mm.
Burghiele SDS Plus 4 -muchii cu dubla spirala indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate si sunt concepute pentru utilizatorul final profesionist.
Hitachi aduce cea mai recenta inovatie cu un burghiu nou dezvoltat, care stabileste un nou standard.
Aceste burghie sunt testate in conditii extreme si si-au dovedit calitatea in termeni de eficienta si performanta.
Conceptul cu 4-muchii are la baza o pastila centrala din carbura metalica care confera caracteristici speciale si multiple avantaje.
Varful de centrare cu sectiunile in cruce asigura o gaurire rapida si concentrica. Pe pastila din carbura, pe langa varful de centrare, au fost adaugate trei asa-numitele “power breakers” – spargatoare puternice. Aceasta creaza micro-fisuri simultan in cele patru puncte, creand astfel o viteza de gaurire sensibil mai mare.
Dupa ce betonul este spart, rezidurile forajului sau praful trebuie sa fie transportate in afara gaurii. Datorita umarul conic ingust al canelurilor vario din partea din fata a burghiului, acestea au o capacitate mai mare de transport. Pe langa evitarea exploziilor de praf sau reducerea vitezei care s-ar fiprodus prin infundarea gaurii, umarul conic ingust reduce frecarea cu peretii gaurii si imbunatateste viteza de foraj. Partea din spate a burghiului este mult mai robusta si rigida. In primul rand, efectul pozitiv este transferul de energie imbunatatit pentru un foraj mai rapid.
In al doilea rand, pericolul de rupere este mai mic. Aceasta spirala speciala reduce, de asemenea, vibratiile; forajul este mai putin solicitant atat pentru operator cat si pentru ciocanul rotopercutor.
Otelul din betonul armat nu mai reprezinta o problema. Capul dinamic al burghiului, in forma de dalta, trece rapid prin material si in acelasi timp transporta materialul rezultat in afara gaurii cu ajutorul spiralei multi-canal. Avand in vedere ca muchiile laterale ale placutei din carbura metalica au fost marite cu aproximativ 35% in comparatie cu modelul precedent, ele au rezistenta mai mare la impactul cu armatura.
De asemenea, probabilitatea de blocare a burghiului este redusa, in special la contactul lateral cu armatura.
Toate aceste imbunatatiri tehnice fac ca viteza de gaurire sa creasca cu peste 12% fata de vechea gama de burghie SDS Plus de la Hikoki. Burghiele SDS devin:“Noul standard in performanta”.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “BURGHIU Beton SDS-PLUS Hikoki 5X265/200 NEW”

There are no reviews yet.

Deschide conversatie
Buna ziua! Va putem ajuta?
Buna ziua! Va putem ajuta?