Pompa submersibila pentru apa murdara KARCHER SP3 DIRT 350W

Compară

350,66 lei

Stoc epuizat

Compară

Descriere

Pompa submersibila pentru apa murdara SP3 DIRT 350W de la KARCHER este o pompa fiabila de transport si circulare a apei curate sau murdare cu o capacitate de pana la 7000 l/h, cu comutator flotor.
Evacuarea rapida a apei din ochiurile de apa si din iazurile de gradina nu este o problema pentru pompa submersibila SP 3 Dirt cu o capacitate de pana la 7000 litri pe ora. Pompeaza eficient apa curata sau murdara cu impuritati de pana la 20 mm. Un prefiltru optional previne defectarea rotorului pompei cand impuritatile sunt mai mari. In plus pompa submersibila de apa murdara este dotata cu un intrerupator cu flotor, care o porneste si opreste in functie de nivelul apei, prevenind functionarea uscata. Intrerupatorul cu flotor poate fi montat astfel incat pompa sa fie utilizata manual chiar si la niveluri mici ale apei, pana la 25 milimetri.Dotari optionale: rezistenta garnitura de etansare pentru o durata de viata extinsa, posibilitatea prelungirii garantieie pana la 5 ani si conectorul Quick Connect pentru furtun de 1 1/4″.

Facilitati:

  • Conceputa pentru apa murdara: Pompare eficienta a apei cu impuritati de pana la 20 mm
  • Posibilitate de fixare a comutatorului flotor: Pentru schimbarea la modul de functionare continua.
  • Maner de trasport confortabil: Comod de tinut poate fi utilizat ca maner pentru franghie
  • Robust si usor pentru atasarea prefiltrului de inox ca accesoriu: Protejeaza pompa impotriva murdaririi excesive, prevenind astfel blocarea rotorului pompei

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Pompa submersibila pentru apa murdara KARCHER SP3 DIRT 350W”

There are no reviews yet.

Deschide conversatie
Buna ziua! Va putem ajuta?
Buna ziua! Va putem ajuta?