Polizor unghiular 125mm, 900W tip DWE4157-QS

SKU: DWE4157-QS
Compară

486,19 lei

Compară

Descriere

Carcasa cu circumferinta mica permite o prindere confortabila rezultand o ergonomie superioara. Comutator cu sitem de protectie „No-volt release” ce previne repornirea accidentala a polizorului cand comutatorul este blocat in pozitia Pornit. Comutatorul trebuie resetat in mod intentionat pentru a permite repornirea polizorului dupa o pana de curent. Designul nou al suportului de perii cu arc independent sporeste durata de viata a perilor. Sistemul de pornire lenta reduce miscarea uneltei si ofera mai mult control utilizatorului.
Cutia de transmisie cu profil redus pentru acces usor in zonele inguste. Rasina care acopera complet bobina statorului creste durata de viata a motorului.
Periile cu decuplare automata protejeaza rotorul sa nu fie deteriorat rezultand o durabilitate mai mare a motorului. Constructie 100% pe rulmenti radiali cu bile pentru eficienta si durabilitate Sistemul de blocare a axului situat in partea superioara permite debitarea la capacitate maxima. Motorul este protejat impotriva particulelor abrazive pentru o durabilitate mai mare.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Polizor unghiular 125mm, 900W tip DWE4157-QS”

There are no reviews yet.

Deschide conversatie
Buna ziua! Va putem ajuta?
Buna ziua! Va putem ajuta?