Aparat de sudura tip mig-mag – OrigoMig C420w PRO

SKU: OrigoMig C420wPRO
Compară

25.136,56 lei

Compară

Descriere

Origo™ Mig C420w PRO
Sursa de curent continuu, tip redresor cu reglaj in trepte a tensiunii arcului, destinata sudarii profesionale MIG/MAG .
Ideal pentru toate categoriile de lucrari, in regim mediu de lucru, utilizabil atat in spatii inchise, cat si in exterior.

Sudare MIG/MAG
Origo™ Mig C420w PRO poate fi folosit atat cu sarma plina in mediu de gaz protector cat si cu sarma tubulara, cu sau fara gaz protector – diametru cuprins intre 0,6 – 1,6 mm. Se pot suda materiale din otel carbon si slab aliat, otel inoxidabil, aluminiu, etc.

Usor de folosit
Panoul de comanda este dotat cu comutatoare pentru voltaj cu reglaj in 35 de trepte si potentiometre pentru reglarea vitezei de avans a sarmei, care fac foarte simpla reglarea parametrilor de sudare. Dotat cu V/A metru digital pentru afisarea parametrilor de sudare.
Origo™ Mig este de asemenea racit cu ventilator si echipat cu protectie la supraincalzire.
Dispozitivul de avans al sarmei este incorporat si contine 4 role (2 role alimentare si 2 role de presare.
Origo™ Mig este construit in concordanta cu standardul IP23 ceea ce inseamna ca poate fi folosit in exterior, chiar si cand ploua.

Pistoletul de sudare
Fiecare echipament este dotat cu un pistolet ergonomic racit cu apa de tip PSF™ 4105. Racirea optima a pistoletului ofera o durata de viata prelungita partilor care se uzeaza.

Functii incorporate

Creep start – viteza redusa la amorsare
Alimentarea cu sarma se realizeaza in faza de inceput cu o viteza de avans ce pastreaza o valoare mai mica, pana in momentul in care aceasta atinge piesa si se produce amorsarea arcului electric.
In acest fel rezulta mai putini stropi , se prelungeste durata de utilizare a consumabilelor si se inlesneste pozitionarea corecta a pistoletului.

Burn back
– durata post-ardere
Prin reglarea timpului de post-ardere se controleaza capatul liber al sarmei astfel incat sa se evite stingerea arcului in imediata apropiere a duzei, sau prinderea sarmei in baia de metal topit.

Sudare cu actionare in 2 / 4 timpi
Aceasta functie se refera la maniera de lucru cu intrerupatorul pistoletului de sudura. La actionarea in 2 timpi intrerupatorul se apasa si se mentine apasat pe toata durata sudarii, iar eliberarea lui determina stingerea arcului. La actionarea in 4 timpi intrerupatorul se apasa si se elibereaza pt. a obtine arcul electric. Pe durata sudarii intrerupatorul ramane neactionat. Stingerea arcului se obtine printr-o noua secventa de apasare /eliberare. Sudarea cu actionare in 4 timpi contribuie la marirea preciziei de executie, prin diminuarea efortului.

3 iesiri inductante
Dotat cu roti mari pentru transport facil.
ELP, ESAB LogicPump – pompa de apa ce porneste automat cand este conectat pistoletul racit cu apa

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Aparat de sudura tip mig-mag – OrigoMig C420w PRO”

There are no reviews yet.

Deschide conversatie
Buna ziua! Va putem ajuta?
Buna ziua! Va putem ajuta?