Aparat de sudura tip mig-mag – ORIGOMIG L405

Compară

22.742,33 lei

Compară

Descriere

Origo™ Mig L405 este un echipament destinat sudarii profesionale MIG/MAG compus din sursa de sudare de curent continuu cu reglaj in trepte a tensiunii arcului si derulator.
Ideal pentru lucrari de sudura in ateliere auto, confectii metalice, lucrari generale de fabricatie, utilizabil atat in spatii inchise, cat si in exterior.

Sudare MIG/MAG
Origo™ Mig L405 poate fi folosit atat cu sarma plina in mediu de gaz protector cat si cu sarma tubulara, cu sau fara gaz protector – diametru cuprins intre 0,6 – 1,6 mm. Se pot suda materiale din otel carbon si slab aliat, otel inoxidabil, aluminiu, etc.

Usor de folosit
Panoul de comanda al sursei este dotat cu comutatoare pentru voltaj cu reglaj in 40 de trepte, becuri de semnalizare punere sub tensiune si supraincalzire.
Panoul de comanda al derulatorului dispune de potentiometre pentru reglarea vitezei de avans a sarmei, a duratei de post-ardere, si selectarea functiilor Creep start, actionare in 2/4 timpi, sudare in puncte. Dispozitivul de avans al sarmei contine 4 role (2 role alimentare si 2 role de presare pentru precizie sporita.
Origo™ Mig este construit in concordanta cu standardul IP23 ceea ce inseamna ca poate fi folosit in exterior, chiar si cand ploua.

Racire cu gaz sau cu apa
Echipamentul este disponibil in doua variante:
– Origo™ Mig L405 – este livrat cu pistolet PSF 405 racit cu gaz
– Origo™ Mig L405w – dotat cu unitate de racire cu apa a pistoletului si este livrat cu pistolet PSF 410w racit cu apa.

Functii incorporate

Creep start – viteza redusa la amorsare
Alimentarea cu sarma se realizeaza in faza de inceput cu o viteza de avans ce pastreaza o valoare mai mica, pana in momentul in care aceasta atinge piesa si se produce amorsarea arcului electric.
In acest fel rezulta mai putini stropi , se prelungeste durata de utilizare a consumabilelor si se inlesneste pozitionarea corecta a pistoletului.

Burn back – durata post-ardere
Prin reglarea timpului de post-ardere se controleaza capatul liber al sarmei astfel incat sa se evite stingerea arcului in imediata apropiere a duzei, sau prinderea sarmei in baia de metal topit.

Sudare in puncte
Se poate seta timpul necesar electronituirii

Sudare cu actionare in 2 / 4 timpi
Aceasta functie se refera la maniera de lucru cu intrerupatorul pistoletului de sudura. La actionarea in 2 timpi intrerupatorul se apasa si se mentine apasat pe toata durata sudarii, iar eliberarea lui determina stingerea arcului. La actionarea in 4 timpi intrerupatorul se apasa si se elibereaza pt. a obtine arcul electric. Pe durata sudarii intrerupatorul ramane neactionat. Stingerea arcului se obtine printr-o noua secventa de apasare /eliberare. Sudarea cu actionare in 4 timpi contribuie la marirea preciziei de executie, prin diminuarea efortului.

Avans intermitent al sarmei
Previne irosirea sarmei la setarea initiala sau la schimbarea rolei de sarma

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Aparat de sudura tip mig-mag – ORIGOMIG L405”

There are no reviews yet.

Deschide conversatie
Buna ziua! Va putem ajuta?
Buna ziua! Va putem ajuta?