Masina de tuns iarba cu motor pe benzina RM 253

Compară

2.149,00 lei

Stoc epuizat

Compară

Descriere

Masina de tuns iarba cu motor pe benzina RM253 a fost dezvoltata pentru cosirea usoara a peluzei de dimensiuni medii si mari. Acest model este deosebit de manevrabil deoarece poate fi împins cu putin efort. Mai mult, ghidonul pliabil, cu mânerul sau extrem de moale, asigura ghidarea placuta si ergonomica a masinii. Functionarea simpla a ajustarii înaltimii de taiere centrale cu sapte setari permite o peluza taiata extrem de precis la înaltimi de la 25 pâna la 75 mm. 
Volumul mare al colectorului de iarba de 55 de litri asigura cosirea rapida, doar cu câteva pauze. 
Datorita tehnologiei ReadyStart, motorul masinii de tuns iarba STIHL poate fi pornit în siguranta cu efort minim, atât la pornirea la rece cât si la cea calda.
Functionarea simpla a ajustarii înaltimii de taiere cu sapte setari permite obtinerea unei peluze taiate extrem de precis la înaltimi de la 25 pâna la 75 de mm. 
Volumul mare al colectorului de iarba de 55 de litri asigura cosirea rapida, doar cu câteva pauze. Proiectarea si constructia lamei taietoare asigura taierea uniforma a gazonului si o umplere optima a colectorul de iarba. Lama genereaza un curent puternic de aer în carcasa, ceea ce face ca iarba sa stea în pozitie verticala înainte de a fi taiata si o transmite în mod eficient în cutia de captare folosind un sistem integrat si puternic de curgere a aerului.
Rotile de rulare ale masinilor de tuns iarba STIHL sunt extrem de robuste si durabile. Acestea au fost echipate cu un model de tractiune si un sablon de rulare stabil pentru directia de deplasare pentru o manevrare usoara si o mentinere perfecta a liniei în timpul cositului.
Motorul puternic OHV va ofera o putere suficienta pentru a ob?ine rezultate impresionante pe peluzele dvs.
Ghidonul poate fi reglat în mai multe pozitii pentru a se potrivi înaltimii corpului. Aceasta ajustare individuala a înaltimii asigura cosirea gazonului confortabila si ergonomica, fara a afecta în nici un fel stabilitatea sau manevrabilitatea masinii de tuns iarba STIHL.
Datorita ghidonului pliabil, cositoarele de gazon STIHL pot fi pliate cu usurinta pentru depozitarea în spatii mici sau pentru transportul catre locul de utilizare urmator. Executia masinii cu o carcasa din tabla rezistenta la torsiune asigura o carcasa deosebit de robusta. Durabilitatea în timpul utilizarii exigente este, prin urmare, garantata. Reglarea înaltimii de taiere centrale pe baza de arc, face extrem de usoara setarea înaltimii de taiere dorita pe cele 7 trepte. Înaltimea curenta este indicata de o scala.
Turatie cutit: 2800 rot/min

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Masina de tuns iarba cu motor pe benzina RM 253”

There are no reviews yet.

Deschide conversatie
Buna ziua! Va putem ajuta?
Buna ziua! Va putem ajuta?