-51,00 lei

Motocoasa STIHL FS 38

Stihl
SKU: 41400122354

Putere: 0,65 kW/0,9 CP
Motor: 2-MIX
Cap taietor:  Cap taietor AutoCut C
Capacitate cilindrica: 27,2 cm³
Capacitatea rezervorului: 0,33 l
Greutate (fara dispozitiv de taiere / protectie): 4,2 kg
Lungime totala (fara unelte suplimentare): 1,47 m
Nivel de putere acustica (Factor K conform Directivei 2006/42/EG = 2,5 dB(A)): 107 dB(A)
Nivel de vibratii stanga/dreapta (Factor K conform Directivei 2006/42/EG = 2 m/s²): 8,0/8,0 m/s²

Compară

Prețul inițial a fost: 850,00 lei.Prețul curent este: 799,00 lei.

Compară

Descriere

Motocoasa usoara FS38 este un model mic, destinat in principal incepatorilor, prevazut cu maner tip toarta reglabil. Este destinata si inregistreaza rezultate foarte bune la operatiunile de taiere a gazonului si de curatire in jurul pomilor, intrarilor si gradinilor private.
Instalatia de aprindere electronica total capsulata garanteaza o pornire sigura si o functionare fara perturbari a motorului, asigurand o scanteie de aprindere stabila si o durata mare de ardere. Acest lucru conduce la o imbunatatire a arderii combustibilului si la emisii de gaze de evacuare reduse.
Manerul circular al motocoaselor si dispozitivelor de taiat este ideal pentru lucrarile in conditii de spatii inguste, cum ar fi lucrarile de cosmetizare dintre tufisuri si arbusti.

 

Producator:

Cu o istorie de peste 80 de ani firma STIHL, fondata in anul 1926 in Germania si avand fabrici in Europa (Germania, Elvetia si Austria), SUA si Brazilia, numarand peste 10.000 de angajati, a devenit alegerea preferată a profesioniştilor şi a pasionaţilor de grădinărit din toată lumea.
Cunoştinţele, abilităţile şi expertiza obţinute în dezvoltarea motoferăstrăului au fost folosite pentru a deveni un lider în industria de specialitate pentru numeroase utilaje de grădinărit incluzând foarfeci pentru tuns gardul viu, suflante, tocătoare, maşini de tuns iarba, motocoase şi curăţătoare cu înaltă presiune.
Firma a pornit la drum ca afacere de famile si a ramas in aceasta forma pana in zilele noastre, acest lucru fiind o garantie a stabilitatii si dorintei firmei de a-si pastra si consolida pozitia si in anii ce vor urma.
Prin actiunile intreprinse in largirea permanenta a gamei de produse la acelasi nivel calitativ de top cu care si-a obisnuit dintotdeauna clientii, firma STIHL isi consolideaza pozitia si pe piata utilajelor de gradinarit – cu motor pe benzina, alimentate la curent electric si cu acumulatori.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Motocoasa STIHL FS 38”

There are no reviews yet.

Deschide conversatie
Buna ziua! Va putem ajuta?
Buna ziua! Va putem ajuta?