Motocoasa STIHL FS 56 C-E

Stihl
SKU: 41442000228

Putere: 0,8 kW/1,1 CP
Motor: 2-MIX
Cap taietor: GSB 230-2
Capacitate cilindrica: 27,2 cm³
Capacitatea rezervorului: 0,34 l
Greutate (fara dispozitiv de taiere / protectie): 5,2 kg
Lungime totala (fara unelte suplimentare): 1,7 m
Nivel de putere acustica (Factor K conform Directivei 2006/42/EG = 2,5 dB(A)): 107 dB(A)
Nivel de vibratii stanga/dreapta (Factor K conform Directivei 2006/42/EG = 2 m/s²): 5,0/4,5 m/s²

Compară

1.900,00 lei

Compară

Descriere

Motocoasa usoara FS56C-E multifunctionala cu procedura de pornire simplificata este prevazuta cu maner dublu fiind indicata pentru cosirea ergonomica a suprafetelor intinse. Utilizabila cu rezultate foarte bune la tunderea gazonului si pentru lucrari casnice de curatire a parcelelor de gradina. Cu dispozitivele adecvate, se poate utiliza si pentru cosirea de iarba impaslita, stuf si urzici.
Confort crescut la pornire datorita ErgoStart (E).
Sistemul Ergo Start permite pornirea motocoasei FS56 C-E fara efort, simplu si fara probleme, datorita unui arc suplimentar situat intre arborele cotit si rola demaror. Vibratiile specifice, generate de compresie nu se simt pe manerul demaror iar pornirea este sigura, indiferent daca actionati repede sau incet manerul demaror.
Utilajele STIHL dotate cu sistemul STIHL ErgoStart sunt identificabile prin prezenta literei “E” in denumirea modelului.
Maner dublu tip ghidon (denumit si ghidon de cosit) permite o pozitie naturala a coasei in timpul cositului, putand fi reglat cu ajutorul unui surub de strangere.

 

Producator:

Cu o istorie de peste 80 de ani firma STIHL, fondata in anul 1926 in Germania si avand fabrici in Europa (Germania, Elvetia si Austria), SUA si Brazilia, numarand peste 10.000 de angajati, a devenit alegerea preferată a profesioniştilor şi a pasionaţilor de grădinărit din toată lumea.
Cunoştinţele, abilităţile şi expertiza obţinute în dezvoltarea motoferăstrăului au fost folosite pentru a deveni un lider în industria de specialitate pentru numeroase utilaje de grădinărit incluzând foarfeci pentru tuns gardul viu, suflante, tocătoare, maşini de tuns iarba, motocoase şi curăţătoare cu înaltă presiune.
Firma a pornit la drum ca afacere de famile si a ramas in aceasta forma pana in zilele noastre, acest lucru fiind o garantie a stabilitatii si dorintei firmei de a-si pastra si consolida pozitia si in anii ce vor urma.
Prin actiunile intreprinse in largirea permanenta a gamei de produse la acelasi nivel calitativ de top cu care si-a obisnuit dintotdeauna clientii, firma STIHL isi consolideaza pozitia si pe piata utilajelor de gradinarit – cu motor pe benzina, alimentate la curent electric si cu acumulatori.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Motocoasa STIHL FS 56 C-E”

There are no reviews yet.

Deschide conversatie
Buna ziua! Va putem ajuta?
Buna ziua! Va putem ajuta?