Motocoasa STIHL FS 94 C-E

Stihl
SKU: 41492000076

Putere: 0,9 kW/1,2 CP
Motor: 2-MIX
Cap taietor: GSB 230-2
Capacitate cilindrica: 24,1 cm³
Capacitatea rezervorului: 0,54 l
Greutate (fara dispozitiv de taiere / protectie): 4,9 kg
Lungime totala (fara unelte suplimentare): 1,78 m
Nivel de putere acustica (Factor K conform Directivei 2006/42/EG = 2,5 dB(A)): 108 dB(A)
Nivel de vibratii stanga/dreapta (Factor K conform Directivei 2006/42/EG = 2 m/s²): 4,7/4,0 m/s²

Compară

2.700,00 lei

Compară

Descriere

Motocoasa cu disc FS94C-E este un utilaj robust, conceput pentru utilizare frecventa si pretentioasa, avand un motor patentat 2-MIX si maner dublu, pentru o cosire ergonomica a suprafetelor.
Foarte buna pentru lucrari de tuns si curatire a buruienilor rezistente. Cu scule adecvate este utilizabila si pentru taierea ocazionala de desis noduros.
Este prevazuta cu un maner dublu tip ghidon (denumit si ghidon de cosit) ce permite o pozitie naturala a coasei in timpul cositului, putand fi reglat cu ajutorul unui surub de strangere.
De asemenea, manerul multifunctional integrat in ghidonul de cosit este prevazut cu toate elementele de comanda pentru comanda motorului integrate, ceea ce faciliteaza considerabil comanda aparatului care se realizeaza deosebit de simplu si sigur.
In varianta cu maner circular elementele de comanda sunt dispuse in tija.

 

Producator:

Cu o istorie de peste 80 de ani firma STIHL, fondata in anul 1926 in Germania si avand fabrici in Europa (Germania, Elvetia si Austria), SUA si Brazilia, numarand peste 10.000 de angajati, a devenit alegerea preferată a profesioniştilor şi a pasionaţilor de grădinărit din toată lumea.
Cunoştinţele, abilităţile şi expertiza obţinute în dezvoltarea motoferăstrăului au fost folosite pentru a deveni un lider în industria de specialitate pentru numeroase utilaje de grădinărit incluzând foarfeci pentru tuns gardul viu, suflante, tocătoare, maşini de tuns iarba, motocoase şi curăţătoare cu înaltă presiune.
Firma a pornit la drum ca afacere de famile si a ramas in aceasta forma pana in zilele noastre, acest lucru fiind o garantie a stabilitatii si dorintei firmei de a-si pastra si consolida pozitia si in anii ce vor urma.
Prin actiunile intreprinse in largirea permanenta a gamei de produse la acelasi nivel calitativ de top cu care si-a obisnuit dintotdeauna clientii, firma STIHL isi consolideaza pozitia si pe piata utilajelor de gradinarit – cu motor pe benzina, alimentate la curent electric si cu acumulatori.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Motocoasa STIHL FS 94 C-E”

There are no reviews yet.

Deschide conversatie
Buna ziua! Va putem ajuta?
Buna ziua! Va putem ajuta?