Motocoasa STIHL FS 55

Stihl
SKU: 41402000522

Putere: 0,75 kW/1,0 CP
Motor: 2-MIX
Cap taietor 230-2: cutit pentru iarba 23cm, 2 taisuri
Capacitate cilindrica: 27,2 cm³
Capacitatea rezervorului: 0,33 l
Greutate (fara dispozitiv de taiere / protectie): 5,1 kg
Lungime totala (fara unelte suplimentare): 1,47 m
Nivel de putere acustica (Factor K conform Directivei 2006/42/EG = 2,5 dB(A)): 105 dB(A)
Nivel de vibratii stanga/dreapta (Factor K conform Directivei 2006/42/EG = 2 m/s²): 5,5/5,5 m/s²

Compară

1.199,00 lei

Compară

Descriere

Motocoasa STIHL FS 55

Motocositoarea multifuncţională Stihl FS 55 cu mâner pentru ambele mâini pentru cosirea ergonomică a suprafeţelor întinse. Bună pentru tunderea gazonului şi pentru lucrări de curaţire pe parcela de gradină particulară. Cu dispozitivele adecvate, se poate utiliza şi pentru cosirea de iarbă împâslită, stuf şi urzici.
Aprindere electronică
Instalaţia de aprindere electronică pentru Stihl FS 55 total capsulată garantează o pornire sigură şi o funcţionare fără perturbări a motorului. Oferta ridicată de tensiuni de aprindere asigură o scânteie de aprindere stabilă şi o durată mare de ardere. Acest lucru conduce la o îmbunătăţire a arderii combustibilului şi la emisii de gaze de evacuare reduse.
Mâner multifuncţional
Mânerul multifuncţional Stihl FS 55 se utilizează la motocoase, dispozitive de tăiere şi foarfeci de gard viu. Toate elementele de comandă pentru comanda motorului sunt integrate în mâner. Comanda se realizează deosebit de simplu şi sigur – mâna rămâne în permanenţă pe mâner. Mânerul multifuncţional este integrat în ghidonul de cosit. La aparatele cu mâner circular elementele de comandă sunt dispuse în tijă.
Mâner tip ghidon
Mânerul dublu pentru FS 55 este denumit şi ghidon de cosit ergonomic. Acesta permite o poziţie naturală a coasei în timpul cositului, putând fi reglat cu ajutorul unui şurub de strângere. La motocoasele şi uneltele de tăiere mânerul dublu reprezintă de fiecare dată prima opţiune dacă trebuie cosite des suprafeţe mari.
STIHL ElastoStart
Ca urmare a presiunii de compresiune la pornirea motoarelor în doi timpi se generează forţe de şoc, ce solicită muşchii şi articulaţiile. ElastoStart reduce acest lucru în mod sesizabil. Un element de amortizare special aflat în mânerul de pornire se dilată în funcţie de forţa de tracţiune, determinând astfel un proces de pornire uniform, fără vârfuri de forţe de şoc.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Motocoasa STIHL FS 55”

There are no reviews yet.

Deschide conversatie
Buna ziua! Va putem ajuta?
Buna ziua! Va putem ajuta?