Motocoasa STIHL FS 260 C-E

SKU: 41472000050
Compară

4.350,00 lei

Compară

Descriere

Motocoasa de putere medie STIHL FS 260 C-E GSB 230-4 este puternică, de 2,0 kW cu ergonomie îmbunătăţită. Cu motor 2-MIX economic, ErgoStart şi pornire uşoară. Ideală pentru agricultură şi horticultură, simplu de manevrat şi multifuncţionala, recomandata pentru lucrari de cosire a ierbii, inclusiv pe terenuri abrupte cu pomi şi tufişuri, fiind conceputa sa lucreze in orice tip de vegetaţie. În funcţie de echipare şi de unealta de tăiere, posibilităţile de utilizare merg de la cosmetizarea marginilor de gazon până la rărirea hăţişurilor noduroase.
– Mâner tip ghidon: Mâner dublu denumit şi ghidon de cosit ergonomic. Acesta permite o poziţie naturală a coasei în timpul cositului, putând fi reglat cu ajutorul unui şurub de strângere. La motocoasele şi uneltele de tăiere mânerul dublu reprezintă de fiecare dată prima opţiune dacă trebuie cosite des suprafeţe mari.
– Mâner multifuncţional: Mâner multifuncţional se utilizează la motocoase, dispozitive de tăiere şi foarfeci de gard viu. Toate elementele de comandă pentru comanda motorului sunt integrate în mâner. Comanda se realizează deosebit de simplu şi sigur – mâna rămâne în permanenţă pe mâner. Mânerul multifuncţional este integrat în ghidonul de cosit. La aparatele cu mâner circular elementele de comandă sunt dispuse în tijă.
– Sistem antivibraţii: Sistemul antivibraţie se foloseşte la motounelte pentru îngrijirea spaţiilor verzi. Tamponul de cauciuc reduce transmiterea vibraţiilor supărătoare generate de motor şi unealta de tăiere rotativă. Mânerele au astfel vibraţii extrem de mici. În felul acesta munca devine confortabilă şi cu menajere de forţe.
– Reglajul mânerului fără scule suplimentare: Ghidonul de cosit ergonomic poate fi ajustat individual pentru fiecare utilizator fără unelte, cu ajutorul unui şurub de fixare (imaginea prezintă un dispozitiv de tăiere).

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Motocoasa STIHL FS 260 C-E”

There are no reviews yet.

Deschide conversatie
Buna ziua! Va putem ajuta?
Buna ziua! Va putem ajuta?