Racheta de subtraversare MAX K95S

Compară

38.989,19 lei

Compară

Descriere

Rachetele de subtraversare (numite si foreza pneumatica sau cartita) se folosesc pentru efectuarea de gauri in sol (functie de caz chiar pe sub cai ferate, ape, drumuri, cladiri etc), respectiv pentru a trage direct tevi de PE sau a bate tevi de otel.
Rachetele de subtraversare MAX (produse de firma TERMA) se numara printre cele mai fiabile si cele mai puternice. Ele sunt reversibile prin simpla actionare a unui ventil de pe lubrificator, usurand extrem de de mult activitatea operatorului. Ele sunt extrem de precise, au o energie de impact si viteza de inaintare mare. Pretul redus si costurile mici de intretinere fac din rachetele de subtraversare MAX cea mai buna alegere.
Cu ajutorul varfului de sapare in trepte cu care este echipata standard racheta, se asigura o mai buna stabilitate si o mai mare precizie a rachetei in solurile neuniforme (cu mult schelet).

Dispozitivul de percutie este un dispozitiv pneumatic robust, de mare fiabilitate, ce poate executa subtraversari la diferite diametre, folosind accesorii (expandoare) aferente.
Rachetele de subtraversare nu disloca terenul si nu produc tasari. Ele nu creaza goluri sau prabusiri in timpul lucrului sau dupa executie. Pot lucra pe sub sosele, cai ferate fara a fi nevoie sa se opreasca traficul pe acestea. Sunt extrem de rapide si usor de folosit.

Un sistem de subtraversare cu o astfel de racheta este compus minimum din:
– un motocompresor de aer cu debitul necesar
– racheta de subtraversare propriu-zisa
– doua furtune de aer (motocompresor-lubrificator; lubrificator-racheta)
– ungator (lubrificator)
Optional:
– sanie de lansare (de ghidaj, de pornire)
– teodolit optic cu mira
– dispozitiv de batere directa tevi
– sistem de tragere directa tuburi
– sistemul de curatare a tevilor batute

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Racheta de subtraversare MAX K95S”

There are no reviews yet.

Deschide conversatie
Buna ziua! Va putem ajuta?
Buna ziua! Va putem ajuta?