Aspirator uscat/umed WD 4 Car Kit

SKU: 1.348-116.0
Compară

635,04 lei

Stoc epuizat

Compară

Descriere

Super-puternicul aspirator cu un consum de doar 1000 wati WD 4 cu aspirare uscat-umeda de la KARCHER este dotat cu accesorii speciale, este aparatul ideal pentru curatarea perfecta a interiorului masinii. Fie ca este vorba de de suprafete delicate cum ar fi bordul masinii, fie ca e vorba de spatiul foarte murdar de la picioare, spatii largi sau inguste ca cele dintre scaune – orice zona a interiorului masinii poate fi bine curatata datorita periilor si duzelor speciale. Manerul detasabil permite atasarea duzei direct la furtunul de aspiratie, ceea ce permite curatarea fara efort in spatii inguste. Aspiratorul are un aspect modern si este prevazut cu un container masiv din plastic de 20 de litri si un filtru plat pliat intr-o cutie de filtrare, ce poate fi scos imediat prin simpla tragere – fara niciun contact cu murdaria. In plus, filtrul este potrivit pentru aspirare umeda si uscata fara schimbarea filtrului. Apropo, WD 4 Car are aceleasi dotari si accesorii ca aspiratoarele multifunctionale din gama de succes de la Kärcher.
Se obtin cele mai bune rezultate de curatare pe suprafete delicate, mari si locuri inguste. Pentru indepartarea optima a murdariei persistente. Pentru comoditate maxima si flexibilitate in timpul aspirarii
Filtrul poate fi indepartat cu usurinta, fara a intra in contact direct cu murdaria Pentru aspirare umeda/uscata, fara schimbarea filtrului.
Posibilitatea atasarii a diferite duze direct pe furtunul de aspirare. Pentru curatare usoara, chiar si in cele mai inguste spatii.

Facilitati:

  • Pozitie practica de parcare: in caz de intrerupere a lucrului, spatiu de parcare comoda si rapida a tubului de aspirare si duzei de podea.
  • Depozitare practica pentru cablu si accesorii: Economie de spatiu prin depozitarea usoara si sigura a furtunului, cablului si accesoriilor
  • Sistem de blocare „Pull & Push”: Pentru deschiderea si inchiderea usoara, rapida si sigura a recipientului.
  • Maner pentru transport in forma ergonomica: Aparatul este usor si comod de transportat
  • Mod de constructie compact: Flexibil si multifunctional & Spatiu restrans de depozitare

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Aspirator uscat/umed WD 4 Car Kit”

There are no reviews yet.

Deschide conversatie
Buna ziua! Va putem ajuta?
Buna ziua! Va putem ajuta?