Curatitor de ferestre WV 2 Premium 10-Years-Edition

Compară

307,02 lei

Compară

Descriere

Calitatea originala Karcher de la inventatorul aspiratorului de geamuri asigura obtinerea unui rezultat fara scurgeri si urme. Datorita aspirarii electronice a apei, urmele deranjante nu mai exista. Pentru geamuri curate, stralucitoare. Complet igienic datorita sistemului de golire rapida si simpla a rezervorului fara a intra in contact cu apa murdara.
În plus, cu o durată de funcționare a bateriei de 35 de minute, ediția limitată WV2 Premium Black (10-Years-Edition) oferă cu 40% mai mult decât WV 2. În combinație cu sticla de pulverizare, cârpa de ștergere cu microfibră, detergent și o duză de aspirație îngustă, nivelul maxim de eficiență și ferestrele curate sunt garantate.

Ecran LED in campul vizual: Management al energiei mai usor: Ecranul LED integrat in intrerupatorul de pornire/oprire indica in timp util cand trebuie reincarcat acumulatorul.
Usor si silentios: Greutatea redusa si nivelul de zgomot redus, fac curatarea ferestrelor cu WV2 mai confortabila.
Original: Calitate originala Kärcher, de la inventatorul aspiratorului de geamuri.
De 3 ori mai rapid: Curățarea geamurilor este de trei ori mai rapidă cu Window Vac decât prin metode convenționale.
Rezultat fara picaturi si urme: Datorita aspirarii apei, urmele deranjante nu mai exista. Pentru geamuri curate, stralucitoare.
Complet igienic: Goliți rapid și simplu rezervorul fără a intra în contact cu apa murdară.
Aplicatii multiple: Aspiratorul de geamuri poate fi folosit pe toate suprafetele netede cum ar fi faianta, oglinzi, mese de sticla sau cabine de dus.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Curatitor de ferestre WV 2 Premium 10-Years-Edition”

There are no reviews yet.

Deschide conversatie
Buna ziua! Va putem ajuta?
Buna ziua! Va putem ajuta?