Aparat de spalat cu presiune KARCHER HD 7/18 C Plus

Compară

5.688,20 lei

Compară

Descriere

Aparat de spalat sub presiune fara incalzirea apei din clasa medie.
Prin dimensiunea compacta, greutatea mica si puterea inalta de curatare, aparatul face parte din categoria universala, fiind ideal pentru actiuni de curatare rapide, der temeinice, in curte sau atelier, in parcurile auto si de masini sau in cazul mesterilor amatori.
Timp lung de functionare datorita robustetii extreme a pompei axiale cu trei pistoane din otel inoxidabil: lucrul simplu si sigur cu sistemul antirasucire brevetat si consum redus de energie datorita deconectarii presiunii elaborata de KÄRCHER.
Maner reglabil din aluminiu, stabil, care in pozitie extinsa serveste drept suport pentru accesorii, asigurand astfel o manevrabilitate facila.
In pozitie inchisa este usor de transportat, de ex. intr-un vehicul service/combi.
Reglarea continua a presiunii/debitului permite ajustarea presiunii si a debitului de apa la aparat functie de aplicatia de curatenie.
Depozitare practica a accesoriilor pe aparat: cablul electric si duzele pot fi depozitate in asa fel incat se asigura o buna manevrare sa se evite pericolul de pierdere.
Un alt indicator de calitate al noi pompe triaxiale, in versiune compacta si robusta, este conducta de alimentare cu apa confectionata din alama.
Pistol Easy-Press cu efort redus de utilizare si Servo-Control.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Aparat de spalat cu presiune KARCHER HD 7/18 C Plus”

There are no reviews yet.

Deschide conversatie
Buna ziua! Va putem ajuta?
Buna ziua! Va putem ajuta?