Aparat de spalat cu presiune KARCHER K 3 Full Control

Compară

664,52 lei

Compară

Descriere

Aparatul de spalat cu presiune K 3 Full Control de la KARCHER este ideal pentru utilizare ocazionala si indepartarea murdariei usoare. K 3 Full Control este prevazut cu afisaj al nivelului presiunii pe pistol – pentru a seta presiunea corecta pentru orice tip de suprafata.
Nivelul de presiune este reglat pe lancea de pulverizare si poate fi vizualizat pe indicatorul de pe pistol. Puteti comuta de la o presiune ridicata la modul de detergent fara a schimba lancea de pulverizare. Curatitorul cu apa sub presiune K 3 Full Control de la Karcher dispune de un maner telescopic cu inaltime reglabila pentru depozitare si manevrare usoara, si pentru o baza mai stabila. Baza poate fi, de asemenea, utilizata ca un al doilea maner de transport, facand mai usoara ridicarea dispozitivului pe un raft sau in portbagajul unei masini. Randament pe suprafata de 25 m²/h.
Dispune de trei niveluri de presiune si setarea detergentului in functie de acestea pentru a asigura o curatare optima a tuturor tipurilor de suprafete. Presiunea poate fi reglata, prin rotirea lancei Vario Power, pana la nivelul optim dorit. Pistolul Full Control cu afisaj manual permite vizualizarea usoara a setarii efectuate.
Lancile de pulverizare sunt mereu accesibile si la indemana.
Rezervorul de detergent foarte practic faciliteaza aplicarea detergentilor pe suprafetele dorite.
Este prevazut cu un Maner telescopic reglabil pe inaltime pentru manevrare usoara si complet retractabil pentru depozitare optima.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Aparat de spalat cu presiune KARCHER K 3 Full Control”

There are no reviews yet.

Deschide conversatie
Buna ziua! Va putem ajuta?
Buna ziua! Va putem ajuta?