Aspirator uscat cu acumulator KARCHER T 9/1 Bp EU

SKU: 1.528-111.0
Compară

3.291,19 lei

Compară

Descriere

Aspiratorul uscat cu acumulator T 9/1 Bp EU de la KARCHER este ideal pentru curatenia spatiilor comerciale, de exemplu în hoteluri, şcoli, spitale, fabrici, magazine, birouri şi magazine de închiriat aparatură
Cu tehnologia sa hibrid , unica la nivel mondial , puternicul aspirator pentru medii uscate T9/1 Bp este adecvat pentru curatarea suprafetelor si curatare intermediara – la alegere , cu tensiune de la retea sau in regim de functionare cu acumulatori .
Este un aspirator ce se remarcă printr-un nivel de zgomot redus în funcționarea bateriei, de doar 58 dB(A), fiind alegerea ideală pentru utilizarea în timpul orelor de lucru. Este dotat cu baterii ce dispun de tehnologia litiu-ion, ce asigură cu până la 40% mai multă energie decât bateriile convenționale. Timpul de rulare cu 2 baterii este de 35 de minute, iar reîncărcarea unei baterii durează 60 de minute.
Aspiratorul Karcher T 9/1 BP dispune de sistem clemă pentru prelungirea furtunului, duză pentru rosturi, țeavă de aspirare telescopică, duză pentru podea comutabilă și acumulator de schimb. Punga de filtru este di pâslă, iar filtru principal este din nailon lavabil. Aspiratorul se încadrează în clasa de protecție II.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Aspirator uscat cu acumulator KARCHER T 9/1 Bp EU”

There are no reviews yet.

Deschide conversatie
Buna ziua! Va putem ajuta?
Buna ziua! Va putem ajuta?