Curatitor cu aburi – 7 in 1, 1300W

Compară

731,37 lei

Compară

Descriere

BLACK + DECKER FSMH1321-QS mop cu abur este un aspirator cu abur 7in1 care poate ucide 99% din bacterii, microbi și acarieni, fără a utiliza substanțe chimice. Alegeți singur tipul dvs. de podea cu ajutorul butonului AUTOSELECT, iar aburul reglează cantitatea potrivită de abur.

Pentru ce este potrivit acest filtru de aburi?
Puteți utiliza aspiratorul cu aburi pe diferite suprafețe, cum ar fi pardoseli dure închise și sigilate, pereți, oglinzi, pereți de duș, toalete, etc .. În cele din urmă, puteți utiliza în continuare aspiratorul de abur pentru a împrospăta mobilier țesături, perdele și haine.

Beneficii
+ Ușor de umplut cu apă de la robinet.
+ Gata de utilizare În 15 secunde.
+ Ucide 99,9% din bacterii, germeni și acarieni de praf fără agenți chimici de curățare.
+ Datorită tehnologiei AUTOSELECT, alegeți propriul dvs. tip de podea și aburul reglează automat cantitatea potrivită de abur.
+ Cârpele de abur din microfibră Easy Glide asigură îndepărtarea profundă a murdăriei și durează mai mult de 100 de spălări.

De ce aveți nevoie?
Aveți nevoie doar de apă de la robinet pentru a folosi curăța de aburi. Umpleți rezervorul de apă, porniți aparatul de curățat aburul, așteptați 15 secunde și sunteți gata să curățați.

Preferați un curățător de abur de bază?
Mopul de aburi FSM1616-QS BLACK + DECKER are un rezervor de 360 ​​ml și un timp de lucru de până la 14 minute.

Descoperiți curatatorul de abur SteaMitt
Mopul cu abur FSMH1321JSM-QS 11IN1 BLACK + DECKER cu șurub SteaMitt cu abur are un rezervor de 500ml și un timp de lucru de până la 20 de minute.

Cârpele de aburi Microfibre Easy Glide durează până la peste 100 de spălări, fiind obișnuite pentru o absorbție a murdăriei, întotdeauna completă și optimă.

Sfaturi și trucuri
Puteți utiliza aparatul de curățat cu abur pentru curățarea rapidă și ușoară a congelatorului, astfel încât să nu trebuiască să așteptați până când acesta este dezghețat.

Pentru a curăța covoarele sau covoarele murdare, curățați bine suprafața. Praful a fost deja înlăturat, iar agentul de curățare cu aburi poate penetra mai adânc pentru a îndepărta toate murdăria și a le face fără bacterii.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Curatitor cu aburi – 7 in 1, 1300W”

There are no reviews yet.

Deschide conversatie
Buna ziua! Va putem ajuta?
Buna ziua! Va putem ajuta?