-3.510,00 lei

Masina de tencuit IMER KOINE 4

Imer
SKU: IM1106005
Motor electric 400V – 50 Hz
Putere totala instalata 7.75 kW
Putere malaxor 5.50 kW
Capacitate compresor 250 l/min.
Putere compresor 0.75 kW
Debit material 22 l/min.
Distanta max. de pompare furtun diam. 25mm 25 m
Distanta max. de pompare furtun diam. 35mm 50 m
Capacitate rezervor material 110 l
Inaltime de incarcare 900 mm
Nivel zgomot <80 dB (A)
Greutate totala utilaj 263 kg
Dimensiuni utilaj Lxlxh (mm) 1190x730x1560
Compară

45.990,00 lei

Compară

Descriere

Masina de tencuit IMER KOINE 4.

Aceste utilaje sunt destinate aplicarii detencuiala din materiale preamestecate la sac sau din siloz (tencuieli moderne, pe baza de ipsos sau tencuieli termoizolante). Utilajul realizeaza si pomparea amestecului, si este dotat cu un motor monofazic de 230V-50Hz, pentru care necesita o putere instalata de 10kW, dar pe medie, puterea totala este de 7,5 kW.
Masina de tencuit KOINE 4 de la IMER este un utilaj pentru amestecarea si sprituirea de materiale pre-amestecate in saci sau din siloz (tencuieli pe baza de var-ciment, ipsos, izolanti). Masinile de tencuit de la IMER sunt prevazute cu motoare de putere superioara mediei, cu serviciu continuu S1.
Masina de tencuit KOINE 4 de la IMER este echipata cu compresor electric cu membrana, pompa de apa autoamorsanta cu corp de inox si rotor de alama si tablou de comanda electric cu trei viteze selectionabile. Dispozitivele de siguranta ale masinii de tencuit respecta cele mai recente normative CE.
Utilajul se livreaza echipat gata de lucru, include servicii de punere in functiune si instructaj gratuit pentru utilizatori.
Se poate demonta in 4 parti component, situatie in care transportul si stocarea acestuia, nu mai este o problema.
Ca si eficienta, utilajul este perfect adaptat sarcinilor ample de munca, fiind capabil sa  realizeze suprafate  de 10 ori mai decat in cazul aplicarii manuale, in plus uniformitatea stratului aplicat mecanic este mult mai omogena, aspectul  suprafetei prelucrate fiind mult mai unitar.
Din punct de vedere al securitatii in munca, dispozitivele recomandate sunt verificate si proiectate ca sa respecte toate normativele de siguranta si securitate ale Uniunii europene, in vigoare la aceasta data.

Koine-4-pompa-de-tencuiala-Fisa Tehnica.pdf

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Masina de tencuit IMER KOINE 4”

There are no reviews yet.

Deschide conversatie
Buna ziua! Va putem ajuta?
Buna ziua! Va putem ajuta?