Curatitor cu abur KARCHER, SC 1 EasyFix EU

Compară

424,81 lei

Compară

Descriere

Curatitorul cu abur SC 1 EasyFix de la KARCHER cu setul de curatare pentru podele, curata 100% fara chimicale. Acest dispozitiv lasă toate suprafețele dure, cum ar fi fitinguri, gresie, plite si hote de evacuare, stralucitor de curate. Curățarea completă cu aparatele Kärcher cu abur ucide 99,99% din toate bacteriile comune de pe suprafete dure din casa și, de asemenea, îndepărtează murdăria intarita, reziduurile de calcar și unsoare. Duza de podea EasyFix din set este potrivita pentru curățarea pardoselilor în cel mai scurt timp. Acest dispozitiv compact și la îndemână este ideal pentru curatenia rapidă și ușoară, intermediară, și permite stocarea cu economie de spațiu.
Indeparteaza cu usurinta toate tipurile de murdarie – chiar si din locurile greu accesibile datorita presiunii puternice a aburului de 3,0 bari
Dispozitivul poate fi depozitat in locul in care se utilizeaza, pentru un acces usor.
Dispune de kit de curatare a podelei EasyFix cu garnitura flexibila pentru duza de podea si inlocuirea lavetei murdare fara a intra in contact cu murdaria, datorita sistemului inovativ de fixare cu bucla si carlige.

Facilitati:

  • Accesorii multifunctionale: Curatare eficienta a diverselor suprafete cu duza pentru podea, duza manuala, perie rotunda, etc.
  • Lavete de microfibră pentru podea și huse din microfibră cu performanțe mai bune de curățare: Pentru o curatare in profunzime, indepartare si preluare imbunatatita a murdariei.
  • Dispozitiv de siguranta pentru copii pe aparat: Un sistem de blocare ofera o protectie fiabila, impotriva utilizarii necorespunzatoare de catre copii.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Curatitor cu abur KARCHER, SC 1 EasyFix EU”

There are no reviews yet.

Deschide conversatie
Buna ziua! Va putem ajuta?
Buna ziua! Va putem ajuta?