Curatitor cu abur KARCHER, SC 5 cu fier de calcat

Compară

2.127,64 lei

Compară

Descriere

SC5 – cel mai puternic aparat din clasa sa. Curatitorul cu aburi SC5 curata fara nici un fel de chimicale! De pe suprafetele dure de toate felurile sunt  indepartate 99,99% din bacteriile uzuale. Cu ajutorul unei palete largi de accesorii se pot curata rapid placile ceramice, plitele de bucatarie, hotele, chiar si in cele mai mici locasuri. Cele mai persistente murdarii vor fi indepartate intr-o clipita. Duza pentru pardoseli Comfort Plus cu articulatie flexibila si suprafata marita de curatare asigura un rezultat perfect si o economie ridicata. Schimbarea fara atingere a lavetei asigura un confort ridicat in timpul lucrului.
Cu o presiune a aburului de 4,2bar acesta este un curatitor de cea mai inalta clasa. Cu ajutorul functiei VapoHydro murdaria persistenta poate fi eliminata si mai usor. Printr-un jet de apa fierbinte murdaria eliminata va fi apoi usor indepartata.
Cu reglare variabila a aburului, adaptabil pentru fiecare suprafata in parte. Rezervorul de apa poate fi indepartat si umplut chiar si in timpul lucrului: ideal pentru un lucru continuu.
Cu multe alte facilitati: locas de depozitate a cablului, compartiment pentru depozitarea accesoriilor, suport de parcate a duzei de pardoseli. Cu mufa pentru legarea unui fier de calcat cu aburi.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Curatitor cu abur KARCHER, SC 5 cu fier de calcat”

There are no reviews yet.

Deschide conversatie
Buna ziua! Va putem ajuta?
Buna ziua! Va putem ajuta?