Curatitor cu abur KARCHER, SC 3 EasyFix EU

Compară

755,25 lei

Compară

Descriere

Curatitorul cu abur SC 3 EasyFix de la KARCHER cu duza pentru podele EasyFix si cartus de decalcifiere asigura o curatare non-stop, datorita rezervorului ce poate fi reumplut continuu. Incalzire in doar 30 de secunde!
Karcher SC 3 este cel mai rapid aparat de curățare cu abur din toate timpurile! SC 3 este gata de utilizare, după un timp de încălzire de doar 30 de secunde. Rezervorul de apă reincarcabil rapid și cu functionare în mod continuu, permite curățarea non-stop și economisește timp. Cartușul de decalcifiere a apei, mărește durata de viață a aparatului. SC 3 curăță fără chimicale toate tipurile de suprafețe dure. Curățarea completă cu aparatele Kärcher cu abur ucide 99,99% din toate bacteriile comune de pe suprafete dure din casa. Accesoriile versatile lasa fitingurile, gresia, plitele, hotele de evacuare precum și micile fisuri și crăpături igienizate Duza de podeaEasyFix cu suprafață flexibilă, asigură rezultate perfecte de curatare. Intensitatea aburului poate fi reglată in functie suprafață și murdărie, pe două niveluri. Caracteristici suplimentare: spatiu depozitare pentru accesorii, suport pentru duza de podele.

Facilitati:

 • Timp scurt de incalzire: Cu o perioada de incalzire de doar 30 de secunde, dispozitivul este gata de utilizare in cel mai scurt timp.
 • Duză pentru podea EasyFix cu articulație flexibilă si sistem de fixare cu buclă și cârlig:
  – Rezultate optime de curatare a tuturor tipurilor de podele datorita tehnologiei duzei lamelare.
  – Sistem de indepartare a lavetei fara a intra in contact cu aceasta
  – Curatare eficienta, ergonomica, are contact complet cu podeaua, indiferent de inaltimea utilizatorului, datorita racordului flexibil al duzei.
 • Abur continuu si cartus de detartrare integrat:
  – Rezervorul poate fi reumplut cu usurinta in orice moment – pentru abur continuu fara intreruperi.
  – Datorita cartusului inteligent de decalcifiere, calcarul este eliminat in mod automat.
 • Accesorii multifunctionale: Curatare eficienta a diverselor suprafete cu duza pentru podea, duza manuala, perie rotunda, etc.
 • Lavete de microfibră pentru podea și huse din microfibră cu performanțe mai bune de curățare: Pentru o curatare in profunzime, indepartare si preluare imbunatatita a murdariei.
 • Siguranţa pentru copii pe pistolul pentru aburi: Un sistem de blocare ofera o protectie fiabila, impotriva utilizarii necorespunzatoare de catre copii.
 • Reglare a cantitaţii de abur in 2 trepte: Cantitatea de aburi poate fi reglata individual pentru fiecare suprafaţa şi grad de murdarire
 • Depozitare accesorii si pozitie de stationare: Depozitare practica a accesoriilor. Pozitie de stationare pentru duza pentru podea in timpul pauzelor.
 • Intrerupator pentru pornire / oprire pe aparat: Usor de oprit/pornit.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Curatitor cu abur KARCHER, SC 3 EasyFix EU”

There are no reviews yet.

Deschide conversatie
Buna ziua! Va putem ajuta?
Buna ziua! Va putem ajuta?