Curatitor cu abur KARCHER SC 2 EasyFix EU

Compară

566,46 lei

Compară

Descriere

Curatitorul cu aburi SC 2 EasyFix EU de la  KARCHER este perfect pentru curatarea fara substante chimice, igienizand suprafetele dure din casa.
SC 2 este un aparat compact de curatare cu aburi, cu 2 nivele de control ale intensitatii aburului, in functie de necesitatile de curatare. Aparatul este prevazut cu un lacas de depozitare a accesoriilor si o duza de podea EasyFix, cu articulatie flexibila pentru o manevrabilitate excelentă și curățare ușoară în jurul obstacolelor precum și sub mobilier. Aparatul SC 2 nu utilizeaza substante chimice in functionare si indeparteaza 99,99% din toate bacteriile de uz casnic Accesoriile versatile ajuta curatarea si a celor mai dificile zone si elemente ale casei si indeparteaza chiar si acea murdarie pe care o credeati imposibil de curatat.
Dispune de kit de curatare a podelei EasyFix cu garnitura flexibila pentru duza de podea si inlocuirea lavetei murdare fara a intra in contact cu murdaria, datorita sistemului inovativ de fixare cu bucla si carlige.
Rezultate optime de curatare a tuturor tipurilor de podele datorita tehnologiei duzei lamelare. Sistem de indepartare a lavetei fara a intra in contact cu aceasta
Compartiment confortabil de depo,9,zitare a accesoriilor si stationare usoara a duzei pentru podea in timpul pauzelor.
Un sistem de blocare ofera o protectie fiabila, impotriva utilizarii necorespunzatoare de catre copii.

Facilitati:

  • Accesorii multifunctionale: Curatare vizata a diverselor suprafete cu duza pentru podea, duza manuala, perie rotunda, etc.
  • Lavete de microfibră pentru podea și huse din microfibră cu performanțe mai bune de curățare: Pentru o curatare in profunzime, indepartare si preluare imbunatatita a murdariei.
  • Reglare a cantitaţii de abur in 2 trepte: Cantitatea de aburi poate fi reglata individual pentru fiecare suprafaţa şi grad de murdarire

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Curatitor cu abur KARCHER SC 2 EasyFix EU”

There are no reviews yet.

Deschide conversatie
Buna ziua! Va putem ajuta?
Buna ziua! Va putem ajuta?