Curatitor cu abur KARCHER SC 4, EasyFix EU

Compară

1.085,68 lei

Stoc epuizat

Compară

Descriere

Curatitor cu abur SC 4 EasyFix de la KARCHER include suport de stocare cablu integrat, un compartiment de depozitare pentru accesorii, suport de stocare a duzei pentru podele. Duza de podea EasyFix cu suprafață flexibilă, asigură rezultate perfecte de curatare. Intensitatea aburului poate fi reglată in functie suprafață și murdărie, pe două niveluri. Accesoriile versatile lasa fitingurile, gresia, plitele, hotele de evacuare precum și micile fisuri și crăpături, igienizate. De asemenea si murdăria întarita este eliminata rapid. Cu realimentarea continuua a rezervorului de apă detașabil se permite curățarea non-stop. SC 4 curăță fără chimicale și este potrivit pentru a fi utilizat in locuinta, curățarea completă cu aparatele Kärcher cu abur eliminand 99,99% din toate bacteriile comune de pe suprafete dure din casa.
Prevazut cu rezervor de apa detasabil pentru reumplere continua si umplere confortabila cu apa.
Dispune de kit de curatare a podelei EasyFix cu garnitura flexibila pentru duza de podea si inlocuirea lavetei murdare fara a intra in contact cu murdaria, datorita sistemului inovativ de fixare cu bucla si carlige.
Compartiment integrat pentru depozitarea cablului

Facilitati:

  • Accesorii multifunctionale: Curatare eficienta a diverselor suprafete cu duza pentru podea, duza manuala, perie rotunda, etc.
  • Lavete de microfibră pentru podea și huse din microfibră cu performanțe mai bune de curățare: Pentru o curatare in profunzime, indepartare si preluare imbunatatita a murdariei.
  • Siguranţa pentru copii pe pistolul pentru aburi: Un sistem de blocare ofera o protectie fiabila, impotriva utilizarii necorespunzatoare de catre copii.
  • Reglare a cantitaţii de abur in 2 trepte: Cantitatea de aburi poate fi reglata individual pentru fiecare suprafaţa şi grad de murdarire
  • Depozitare accesorii si pozitie de stationare: Depozitare practica a accesoriilor. Pozitie de stationare pentru duza pentru podea in timpul pauzelor.
  • Intrerupator pentru pornire / oprire pe aparat: Usor de oprit/pornit.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Curatitor cu abur KARCHER SC 4, EasyFix EU”

There are no reviews yet.

Deschide conversatie
Buna ziua! Va putem ajuta?
Buna ziua! Va putem ajuta?